Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016
Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂
Ahojte, tak aj ja idem na bieloruskú študovať. Vo štvrtok mám zápis ale isto chcem chodiť soboty do školy. Je niekto z okolia NR kto tam ide?
@73alenka ahoj ja idem v piatok 🙂
Ahojte, ide niekto vo štvrtok?
@73alenka dobrý deň, písala som vám správu.
@petronela1811 ahoj, ja idem
Tak super, tak sa tam vidíme. Asi neviete koľko nás tam bude že, keďže to dali od štvrtka do soboty. Aj si niečo špeciálne berete so sebou?
@petronela1811 ja idem vo štvrtok
Baby ktoré idete vo štvrtok? Ostávate aj na konzultácie?
@2matulka2 ja idem, ale dokonca neostávam teda
@1gabriela13 ja neviem ešte či vôbec ostanem. Hľadám niekoho, kto mi potom bude ochotný napísať čo tam bolo a aj poznámky poslať.🙂
Baby ktoré idete v sobotu ? 😄
@noni99 to je dobrý nápad. A mohli by sme si to aj rozdeliť kto kedy a ako môže. Ak by sa nezapisovala dochádzka aby sme nemuseli stále chodiť, hlavne tie co cestujeme alebo mame malé dieťa.
Véd to ze takto tam bude isto vždy aspom jedna 2 tak budeme vedieť co sa tam deje 🤭 ja to má vyše 200 km tak isto nebudem chodiť každú sobotu

Ahojte baby. Pripajam sa k vašej komunikácií, aj ja už mám doma pozvánku na piatok o 12.00 a konzultacie do 19.00. Idete niektorá v piatok?