icon

Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016

dana1000
27. jan 2016

Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂

renka2810
10. máj 2021

@sunyrose som natom podobne

jajanka25
10. máj 2021

@renka2810 tiež som na tom podobne 😫 a ani nie som zamestnaná v MŠ

marlau
10. máj 2021

@jajanka25 ani ja som neni,práve som dokončila prvy ročník,som zvedavá na druhý, ako to budem zvládať ,a hlavne tie práce, ale so spoluziackami si pomáhame. Neni to ľahké pred 50 tou začať, veľa vecí sa zmenilo za 30 rokov ,kedy som maturovala, ale ďakujem všetkým ,aj tu v skupine, ktorí mi akokoľvek pomohli ♥️

nicoleee
10. máj 2021

@jajanka25 ahoj, ja som na tom podobne, doma 3 deti, môj mozog už funguje tak na 10% som 9 rok na materskej 🤦‍♀️ ale zvládneme to, potrápime sa a dobre bude 🙂 ktorý deň by si chcela chodiť do školy? štvrtok? piatok? sobota?

jajanka25
10. máj 2021

@nicoleee 🤣Tiež som 10 rok doma s deťmi, tak už si niekedy pripadám ako mimozemšťan. Mne by najviac vyhovovala sobota kvôli manželovej práci. A ty si odkiaľ a kedy by si chcela chodiť?

jajanka25
10. máj 2021

@marlau Aj ste chodili do školy lebo ste tiež mali dištančne?

nicoleee
10. máj 2021

@jajanka25 Skalica, ja asi štvrtok, riešim premávku v BA, síce robím taxikára deťom, ale z premávky v BA mám rešpekt, keďže za posledné roky jazdím, škola, škôlka, obchod 🤷‍♀️ a v piatok po obede bude v BA blázinec a sobota je nereálna 😕

marlau
11. máj 2021

@jajanka25 boli sme párkrát v škole,potom distancne

renka2810
Autor odpoveď zmazal
sunyrose
13. máj 2021

@cokololadka Ahoj, prosím, ja prikladám svoj mail na tie vypracované maturitné otázky...Veľmi pekne ďakujem. mimiretro123-gmail-com/

cokololadka
13. máj 2021

@sunyrose poprosím ťa skontroluj si mailovú adresu , neviem poslať mail .

blanuska1985
14. máj 2021

@jajanka25 ahoj ja sa hlásim.Ale ja som ešte len včera poslala prihlasku😄

blanuska1985
14. máj 2021

@cokololadka Dobrý deň.Mohla by som aj ja poprosiť dane otazky🙏🙏Ste veľmi zlata,ze ste ochotná sa o takúto vec podelit😊
Ak by ste bola ochotna tak tu je aj moj mail:blanka.lichtnerova85@gmail.com
Veľmi pekne Vám ďakujem

sunyrose
15. máj 2021

@cokololadka Zdravím, posielam mailovú adresu, nech sa páči.
mimiretro123@gmail.com
Ďakujem pekne za láskavosť.

luccija
15. máj 2021

@renka2810 nie je náročná veď si platíš😊ideál je, keď máš kamarátku čo robí v škôlke a odfotí Ti plány na každý týždeň budeš vedieť čo pod ktorou zložkou sa s deťmi robi

blanuska1985
15. máj 2021

@luccija prosím Vás je tam aj prax?Lebo niekde som čítala ,že 3 týždne v 1 ročníku a 2 týždne v 2 ročníku.Trosku sa toho obávam kde dám malú zatial😁

renka2810
14. jún 2021

@luccija dobry den prosim Vas viete mi povedat ci sa na tej skole robia prijimacie skusky? dakujem velmi pekne.

luccija
14. jún 2021

@renka2810 prihlasky boli do 15.5. na Bielorusku..prijimacky nie, ked Ta vezmu hned v septembri sa ides ucit.Ale som dnes pisala do ineho prispevku a tam na dalsiu sukromnu som videla, ze do konca augusta beru prihlasky.

luccija
14. jún 2021

@blanuska1985 ano musis mat prax v skolke

luccija
14. jún 2021

@luccija najdi si dnes rano okolo.9 som tam davala linky na nejake pedagogicke externe...naxov diskusie je prijimacky na pedagogiku externe...

renka2810
14. jún 2021

@luccija dakujem ja som si poslala prihlasku na Bielorusku tu som myslela ci sa tam robia aj prijimacky

gabrielita87
16. jún 2021

@cokololadka dobrý deň, tiež by som Vás rada poprosila, s, malou dušičkou, či by ste bola ochotná a zaslala mi na mail maturitné otázky. Veľmi by ste mi tým pomohla. Ďakujem krásne a prajem pekný zvyšok dna. Mail gkrchnava@gmail.com

111barboraaa
18. jún 2021

@cokololadka ak by si bola taká zlatá a našla si pár minút, môžem ťa poprosiť o viac informácií o škole do emailu? Posielam mail : 111barbora@gmail.com ďakujem veľmi pekne 🙂

pupkana
22. jún 2021

Ahojte. Chcem sa len opytatbako prebiehaju prijimacky na tejto skole. Prisla mi pozvanka na prijimaci pohovor ale nic tam nieje ze co vyzaduju ci treba spievat, tancovat recitovat, cvicit?? 😂

nicoleee
22. jún 2021

@pupkana ahoj, pridaj sa do skupiny pomaturitné štúdium PEDAGOGIKA 🙂

pupkana
22. jún 2021

@nicoleee ahoj. Prosim ta nevies mi poslat odkaz na skupinu, neviem to nikde najst

romanka125
22. jún 2021

@luccija prosím ta na aku sa berú prihlášky ešte do konca augusta? Lebo ja som hľadala a už som nič nenašla ...ďakujem

mihaba
23. jún 2021

@pupkana Ahoj, mne tiež prišla pozvánka. Dnes som volala zriaďovateľka, nakoľko som tomu nepochopila, čo budú od nás vyžadovať, či aj nejaký spev, prednes básne... Jej odpoveď bola, že keby to vyžadujú, tak by to tam napísali...

pupkana
23. jún 2021

@mihaba aha, takze tym padom nic take potom nechcu. Tak asi len prideme, zapisu nas a hotovo. Sama neviem.

mihaba
23. jún 2021