Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016
Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂
@jajanka25 ani ja som neni,práve som dokončila prvy ročník,som zvedavá na druhý, ako to budem zvládať ,a hlavne tie práce, ale so spoluziackami si pomáhame. Neni to ľahké pred 50 tou začať, veľa vecí sa zmenilo za 30 rokov ,kedy som maturovala, ale ďakujem všetkým ,aj tu v skupine, ktorí mi akokoľvek pomohli ♥️
@cokololadka Ahoj, prosím, ja prikladám svoj mail na tie vypracované maturitné otázky...Veľmi pekne ďakujem. mimiretro123-gmail-com/
@sunyrose poprosím ťa skontroluj si mailovú adresu , neviem poslať mail .
@jajanka25 ahoj ja sa hlásim.Ale ja som ešte len včera poslala prihlasku😄
@cokololadka Dobrý deň.Mohla by som aj ja poprosiť dane otazky🙏🙏Ste veľmi zlata,ze ste ochotná sa o takúto vec podelit😊
Ak by ste bola ochotna tak tu je aj moj mail:blanka.lichtnerova85@gmail.com
Veľmi pekne Vám ďakujem
@cokololadka Zdravím, posielam mailovú adresu, nech sa páči.
mimiretro123@gmail.com
Ďakujem pekne za láskavosť.
@luccija prosím Vás je tam aj prax?Lebo niekde som čítala ,že 3 týždne v 1 ročníku a 2 týždne v 2 ročníku.Trosku sa toho obávam kde dám malú zatial😁
@blanuska1985 ano musis mat prax v skolke
@cokololadka dobrý deň, tiež by som Vás rada poprosila, s, malou dušičkou, či by ste bola ochotná a zaslala mi na mail maturitné otázky. Veľmi by ste mi tým pomohla. Ďakujem krásne a prajem pekný zvyšok dna. Mail gkrchnava@gmail.com
@cokololadka ak by si bola taká zlatá a našla si pár minút, môžem ťa poprosiť o viac informácií o škole do emailu? Posielam mail : 111barbora@gmail.com ďakujem veľmi pekne 🙂
Ahojte. Chcem sa len opytatbako prebiehaju prijimacky na tejto skole. Prisla mi pozvanka na prijimaci pohovor ale nic tam nieje ze co vyzaduju ci treba spievat, tancovat recitovat, cvicit?? 😂
@luccija prosím ta na aku sa berú prihlášky ešte do konca augusta? Lebo ja som hľadala a už som nič nenašla ...ďakujem
@pupkana https://www.modrykonik.sk/group/11630/ odkaz na skupinu

@sunyrose som natom podobne