Uživí ma obchod s detskými potrebami na dedine?
Maminy poraďte mi prosím. Byvam v dedine s cca 2000 obyvateľmi. Je tu mnoho detičiek ,ale žiadna predajňa s detskými potrebami. Ja som na invalidnom dôchodku a pomocou príspevku z UP by som si chcela takýto obchodík otvoriť. Zamýšlam nakúpiť: kojenecké fľašky,Hrnčeky s náustkom,misky,umele príbory,Kefky na vlasky,Cumle,Hryzátka,Hracie kolotoče na postieľku,hracie deky,Termosky s cumlom,Detské deky,Sieťky na kočiar proti hmyzu,Sieťky na nákup (na kočiar),Retiazky a štipce na cumel,popruhy do kočiara,Podbradníky, Prebaľovacie podložky,Sady návlečiek do postieľky(aj s baldachýnom?),Paploniky a vankúšiky do postielky,Stojan na baldachyn,Topánočky,Nočníky,Detské vaničky +stojany,Redukcia na wc.Tiež by som nakúpila EKO pracie prostriedky pre deti,jednorazové plienky a vlhčené obrúsky.Manžel mi radí aj čínsky detský textil od 0 do 12 rokov,no ja rozmýšlam či by nebolo lepšie spojiť ten tovar pre kojencov a batoľatá s detským second hand textilom,ale len pekný ,kvalitný tovar. Čo myslíte,uživí ma takýto obchod? A čo radšej-nový textil ,či second hand? Ja som už v strednom veku a veru neviem kde a čo mamičky najviac nakupujú. Tak ak vás to neobťažuje,prosím venujte mi chvíľku času na odpoveď.

@sandra551 Ďakujem 🙂