V akej oblasti hľadať prácu na začiatok?
Dobry vecer, kde vsade ste si davali CV po materskej a rodicovskej dovolenke?
Mam Mgr. z prava. Anglicky jazyk viem, nemcinu zaklady. Praca na PC-excel, word, powerpoint. Vobec netusim kam dalej. Pravo vsak robit nechcem. Ani si to neviem predstavit. Laka ma oblast ludskych zdrojov, nejaky ten lektoring. Len nemam ziadne skusenosti. Je mozne sa s mojimi zakladnymi schopnostami niekam dopracovat?
Dakujem za rady, pripadne zdielanie Vasich skusenosti. Pekny vecer.
Btw predtym som robila tri roky personalistku...aby ta do firmy priali bez praxe ke velmi narocne...personalista musi mat prax, znalost o situacii na trhu atd...ak si neveris to nie je dobra cesta...tam treba byt sebaisty a velmi komunikativny a obcas aj drzy bohuzial 🙂
@casillas28 toto znie super, na banku home office sa mi nechce verit. Ako sa vola ta pozicia?
@casillas28 ja som taky mensi introvert 🙂
@janka_266 zostala si robit ale v oblasti?
Áno
Čo Ta láka na ľudských zdrojoch?Tam musí byť človek rozhodný a asertivny.Drz sa práva môj švagor je právnik v štátnej inštitúcií predtým v realitnej kancelarii ver si viac
Napis mi poslem detaily 🙂
@drzaopica uz som to rozoberala vyssie. Pravo nechcem robit.
@casillas28 super, posielam IP

Ja robit audit v banke so zameranim na money laundering...teraz k nam nastupila pani po materskej a zaskolili sme si ju na vsetko...office je v BA ale 99% rrobime z domu cize tym lepsie aj kvoli detom ;)