icon

V akej oblasti hľadať prácu na začiatok?

8. jan 2023

Dobry vecer, kde vsade ste si davali CV po materskej a rodicovskej dovolenke?
Mam Mgr. z prava. Anglicky jazyk viem, nemcinu zaklady. Praca na PC-excel, word, powerpoint. Vobec netusim kam dalej. Pravo vsak robit nechcem. Ani si to neviem predstavit. Laka ma oblast ludskych zdrojov, nejaky ten lektoring. Len nemam ziadne skusenosti. Je mozne sa s mojimi zakladnymi schopnostami niekam dopracovat?
Dakujem za rady, pripadne zdielanie Vasich skusenosti. Pekny vecer.

Strana
z2
casillas28
9. jan 2023

Ja robit audit v banke so zameranim na money laundering...teraz k nam nastupila pani po materskej a zaskolili sme si ju na vsetko...office je v BA ale 99% rrobime z domu cize tym lepsie aj kvoli detom ;)

casillas28
9. jan 2023

Btw predtym som robila tri roky personalistku...aby ta do firmy priali bez praxe ke velmi narocne...personalista musi mat prax, znalost o situacii na trhu atd...ak si neveris to nie je dobra cesta...tam treba byt sebaisty a velmi komunikativny a obcas aj drzy bohuzial 🙂

autor
9. jan 2023

@casillas28 toto znie super, na banku home office sa mi nechce verit. Ako sa vola ta pozicia?

autor
9. jan 2023

@casillas28 ja som taky mensi introvert 🙂

autor
9. jan 2023

@janka_266 zostala si robit ale v oblasti?

janka_266
9. jan 2023

Áno

drzaopica
9. jan 2023

Čo Ta láka na ľudských zdrojoch?Tam musí byť človek rozhodný a asertivny.Drz sa práva môj švagor je právnik v štátnej inštitúcií predtým v realitnej kancelarii ver si viac

casillas28
10. jan 2023

Napis mi poslem detaily 🙂

autor
10. jan 2023

@drzaopica uz som to rozoberala vyssie. Pravo nechcem robit.

autor
10. jan 2023

@casillas28 super, posielam IP

Strana
z2