icon

V akej oblasti je možné zarobiť 1500 EUR za mesiac?

5. okt 2023

V akej oblasti v menšom meste je podľa vás možné zarobiť 1500 e? Mimo IT, lekára a podobne. Je vôbec reálne na Slovensku zarobiť takúto sumu, viem,že to je veľmi všeobecna otázka, ale keď vidím platové ponuky tak to je cele zle.

zafir01
5. okt 2023

@kittykat22 ja nikoho nenavadzam .pozerala som na FB diskusie ,kde sú s ňou baby spokojné .zavolala som jej , povedala mi cenu .spýtaj som sa ,či dostanem aj nejaký daňový doklad . Odpoveď už vieš . Zatiaľ mi dieťa nestrazila ani raz .no ak mi príde pozitívne vyjadrenie z práce ,a do jasiel ju nevezmú ( čo asi nie ,je dlhý poradovník ) ,tak má výber príliš nemám .

kulumulu123
5. okt 2023

@kittykat22 nie nie je ale na druhej strane ked su tam ucitelky ktore to tam len nejako pretrpia tak potom ano potom taketo skolky idu dole jedna za druhou... Viem o com pisem dobre skolky maju piradovnik pre deti aj 1-2roky dopredu taka skolka nekrachne len tak... Priemerna cena skolneho v ba sa pohybuje cca okolo 400 - 450eur/mes. Ked tam chodi 15-20 deti tak to nie je zrovna malo penazi, ak je o ne dobre postarane tak je tam dlha cakacka ak je to iba nejake odkladisko deti tak ano takato skolka rychlo ide dole... Viem na chod skolky su aj naklady plus na ucitelky platy a tak ale stale dobra skolka nemoze byt az tak hlbolo v minuse aby mudela ist do krachu. Moj osobny nazor aj skusenost 😊

anita6666
5. okt 2023

1500 je veľmi malý peniaz,zarobis hocikde. Keby si pridala jednu nulu navyše,to už by bolo na debatu.

kacena2022
5. okt 2023

@anita6666 1500 je podľa teba veľmi malý peniaz?V mojom okolí ženy zarábajú po RD 600 eur dokonca ani chlap nemá viac než 1000 eur mesačne.

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
autor
5. okt 2023

@lukino2000 to fakt sa dá vo výrobe toľko zarob,
iť? Lebo čo pozerám všade uvedeny plat max. 800e,bez príplatku teda.

modrykolibrik
5. okt 2023

Ja robim napriklad socialnu sestru a zarobim mesacne do 2000 eur

zuzanka.zuzu
5. okt 2023

mužské remeslá už boli spomenuté, tak ešte ženské - kaderníčka, kozmetička....

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
5. okt 2023

@kittykat22 osobne si myslim ue vela matiek na rodicaku si takto privyraba ze pistrazi dieta este niekomu... Nie kazdy to robi na cierno ale to uz musi vediet kazdy sam za seba.. Existuje na toto zivnost ale kto ma zaujem si vie zistit info aj sam 😊

katkami123
5. okt 2023

Keď si šikovná kaderníčka, kozmetička, masérka, zarobíš aj viac

Čo chodím ku mojej kaderníčke, ta len za sobotu za pol dňa na spoločenských účeloch + líčenie zarobí 300€.

hefo
5. okt 2023

Tie ponuky v inzerátoch sú často nižšie, než môže človek reálne dostať (minimálne v pozíciách, kde človek môže podávať rôzne výkony, operátor pri páse asi nie), lebo nižšie nesmú ísť, aj keby sa im hlásili len samí slabí kandidáti.

evaplev
6. okt 2023

Syn pracuje v stavebníctve jeho plat je bežne okolo 1500€ až 2000€ v čistom mesačne. Pracuje iba na ranné keď spravia o dvanástej idú domov keď o piatej tak o piatej ale to väčšinou robia tak do druhej. Víkendy voľné.

ivana11155
6. okt 2023

vo vela firmach. To nie je az taky velky plat.

espeo
8. okt 2023

@modrykolibrik co je sociálna sestra? Co odnáša práca a aké vzdelanie musíš mat?

modrykolibrik
8. okt 2023

@espeo ja mam osetrovatelstvo, socialnu pracu a teraz este si robim specializaciu takze mam 4 zmluvy na 4 pracovne pozicie. Som spokojna

espeo
8. okt 2023

@modrykolibrik to znamená, že za jeden čas robíš 4 práce?

espeo
8. okt 2023

@modrykolibrik ja som si myslela, že tieto ošetrovateľka so sociálnou prácou majú minimálne platy

modrykolibrik
8. okt 2023

@espeo pozor nie som osetrovatelka. Som normalne sestra a k tomu robim socialnu pracu ale iba papierovacky lebo mam urobeny kurz vedenie atd. Vela skoleni, kurzov...

yoge
9. okt 2023

@modrykolibrik a to máš 2 000 v čistom bez nadčasov? Pretože zdravotná sestra podľa tabulkých platov môže mať základnú mzdu max cca 1780 € v hrubom

kvetinka75
9. okt 2023

aj zdravotná sestra môže, kaderníčka, kozmetička, elektrikár, murár, home made výroba niečoho

kvetinka75
9. okt 2023

@yoge záleží od od oddelenia, nemocnice, odrobených rokov, osobného , príplatky,

kvetinka75
9. okt 2023

@yoge kamarátka zarobí do 2tis a to nerobí nočné a ani sviatky. Ako zdravotná sestra.

yoge
9. okt 2023

@kvetinka75 no ok, ale tak ak je základná mzda max 1780 € v hrubom (po započítaní praxe) to má na osobnom (ak nerobí teda sviatky a nočné) cez 1000 € v hrubom?

yoge
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
9. okt 2023

@yoge neviem akú má ona základnú mzdu, len mi hovorila, že cez 1800 dostala. Ja sa nepýtam ľudí na ich mzdy. Je to háklivá téma, Má vyše 20 rokov praxe. Mala som istý čas k nim nastúpiť, tak ja som zisťovala mzdu, ktorú by som ja dostala. Pri tej príležitosti mi to povedala, ale keďže ja by som tam bola za iných podmienok - iná pozícia, iný nástupný plat, nie toľko rokov odrobených, tak ma nezaujíma, prečo ona toľko má, čo má v tom zarátané. Ke´dže pre mňa by platili iné podmienky

yoge
9. okt 2023

@kvetinka75 v pohode, len ma to zaujalo, že má tolko bez sviatkov a nočných 🙂. Jedine že by to bola fakultná nemocnica?

kvetinka75
9. okt 2023

@yoge áno FN

modrykolibrik
9. okt 2023

@yoge ano v cistom

yoge
9. okt 2023

@modrykolibrik no dobre a to je bez nadčasov za jeden pracovný pomer?