V práci nám budú meniť okná a my musíme cez víkend upratovať
Dievčatá, na jeseň nám budú v práci meniť okná a chcú aby sme my zamestnankyne celý víkend upratovali. A nebudeme to mať zaplatené, dostaneme maximálne stravny lístok. Môžem odmietnuť prísť do práce? Podľa riaditeľa sa máme obetovať.
A to kolko je tych okien? To je robota na cely vikend?
Ja by som upratovala, aspoň pre malé bezvýznamné plus u zamestnávateľa 😃
Ježiš to je ako v tej bananovej replublike na Slovensku! A potom, že ako je možné, že s nami Slovákmi stale niekto vy**ebava.. Ja mam jednu kolegyňu čo by tiež neprišla takže to by sme boli2 a dve čo sa aj poskladajú, aj poklaknu aj si dajú nakydat na hlavu.. Presne taje ovce ako chcú..
Ja neviem ale mne nad takymito debilinami rozum zastavuje ake ste tu poniektore lenive aj krizom slamy prelozit. Mas deti? Nemas ich kam dat?v tom pripade by chapala ze sa ti neda,,, inak nechapem lebo je to otom ze sa ti prakticky nechce a pritom tebe nebude fukat cez stare okno na rit🤷♀️Umyt zo 4 okna na kazdu zenu pozametat zmyt,, nieje praca pre krista na 8-12 h, kto bude mat s tych novych okien osoch?? Ci len sefovci sa dali vymenit okna? A na vas sa vysrali🤦♀️
@poopsie boze a preco hned ovce. Ved nechodia to robit kazdy vikend. Pridu menit okna, sef ich poziadal ci by prisli poriadit. Je tam toho.
Ved nie su retardovane, ze nepoznaju hranicu medzi vyuzivanim a pomocou.
Skratka prisla by som pomoct iba tak. Ako ked sa robi brigada v panelaku. Nezistne. Nebude stat nad nimi s bicom a pod hrozbou vypovede.
Co je to v vami ludia 🙏🏻
@evica01 robím to, čo mám v náplni práce, chodím do práce za dohodnutú mzdu a máš pravdu, zvýšenie pýtam. inak by nám nezvýšili cele roky. to že ty robíš zo seba mulicu je tvoj problém, ale bohužial takto potom vyzerá naša krajina a naše práva su viete kde, kvôli takýmto ako si TY. Dúfam, že robíš za minimálku. takýmto doprajem len toto.
nemusíš nič upratovať. Musíš robiť len prácu, ktorú máš v pracovnej zmluve ako náplň svojej práce. Chcem vidieť toho tvojho šéfa, čo by robil, kebyže nejdabože sa popri tomto upratovaní niekomu niečo stalo.
@dee01 ja tiež nechápem niektoré ženské. Keď odmietnem robiť zadarmo cez víkend celý deň, som lenivá. Sefinko bude doma rit váľať a ja celý víkend v robote za gastrac a pán Boh zaplať. Jasné, urobí grilovačku. Vyserie sa na nás. Stravu si máme zabezpečiť sami. Kamarátka robí v škôlke v kuchyni a tiež im minulý rok nariadili prísť cez víkend zadarmo pracovať celú sobotu ked im okná menili a nedostali ani gastrac.
To vazne by ste nesli ani jedna pomoct sefovi upratat firmu na par hodin?
Sa mi sniva.
Je to sef. Zarucene je to debil. Sr@t na neho. Nech si robi somar jeden. Nech si zaplati firmu.
Hlavne nech ja mam vyplatu. By som sa od hanby prepadla.
A byt tym sefom tak ich necham doma sediet, sliepky sproste. By som im to vratila ked pridu zobrat volno alebo lampu na stol. Ani sukromny telefon by si nemohli v robote nabit.
Naozaj bude doma sediet na riti? To by sa ani mne nepacilo. Mal by prist k vam a pomahat co sa da. Aj s manzelkou.
@evica01 šéf určite nepríde do práce makať, to sa neboj. My máme nariadene celý víkend robiť aj do večera kým bude všetko čisté. Keď budeme hladné máme si objednať pizzu, samozrejme za svoje eurace.
Tak tvoj sef sa dost lisi od toho nasho. Nas by bol prvy nastupeny na bojisku.

A mate dobry vztah so sefom?
Ak je fajn tak preco nie? Isto vam nieco kupi alebo vas inak odmeni.