icon

Vedúca školskej jedálne

mishel178
6. jún 2022

Dobrý deň, mam možnosť ísť pracovať ako vedúca školskej jedálne ZŠ s MŠ. Mam prax iba ako pomocná sila v skolskej jedálni SŠ. Zaujímal by ma názor či by ste do toho šli bez praxe, či je reálne sa vysvihnut a stať sa "profi" vedúcou 🙂 aj keď viete, ze to bude ťažké.

Strana
z2
ankare
9. jún 2022

@mishel178 naučíš sa, držím palce!

jenn7
9. jún 2022

@ajka0207 ja nie som na Slovensku ale ano, mam tu moznost minut si celu dovolenku cez leto, s tym ze cez skolsky rok si ziadnu nevyberam a ked treba zaskakujem za tych, co dov.maju.

jenn7
9. jún 2022

@kataleya fakt si cele 2 mesiace zamestnana a chodis kazdy den do prace? Ospravedlnujem sa, netusila som ze to takto funguje. Svagrina je ucitelka na ZS a je doma cely jul, tusim niekedy v auguste sa vracia spät do skoly.

kataleya
9. jún 2022

@jenn7 Som doma približne mesiac ako kedy. Počas toho čo sme v lete doma si musíme povinne čerpať dovolenku. Ked mi toľko dovolenky nevychádzalo (prvý rok keď som nastúpila) , tak áno bola som riadne v škole. Smola je ak potrebujem dovolenku počas školského roka. Jednoducho ju vtedy nemôžem vyberať.

poleva
28. jan 2023

@mishel178 ako vzala ste tu pracu? Je to ťažke? 🙂

gertrudaosem
28. jan 2023

@mishel178 to je úplne iná práca... Vieš vôbec čo budeš presne robiť? Samé papierovačky.

mirka193
1. máj 2024

@mishel178 vzala si miesto? Tiež mám túto možnosť po MD.

livia341
17. máj 2024

@mishel178 tak ako uz ste si zvykli na poziciu veducej? Ste spokojna? A chcem sa opytat, v akom programe robite normy, jedalny listok,.. lebo idem robit veducu od noveho skol.roka.

trojacka384
18. jún 2025

Dobrý deň, prosím Vás vedúce ŠJ,vy tiež utierate stoly,chodíte na drobny nákup,ukladate tovar do skladov?

lubka474
18. jún 2025
@trojacka384

Dobrý deň, prosím Vás vedúce ŠJ,vy tiež utierate stoly,chodíte na drobny nákup,ukladate tovar do skladov?

@trojacka384 stoly neutieram, vsetko objednavam a ak mam cas, ulozim si ten tovar v sklade

Strana
z2