Vedúci predajne v potravinách
Ahojte, prišla ponuka a ja som veľmi na vážkach či ju vziať alebo odmietnuť. Ide o vedúcu predajne v potravinách (stredné predajne ako napr jednota, billa ) neviem čo od tejto práce čakať. Po materskej si popravde absolútne neverím, keďže som roky doma, ale ako pracovná príležitosť a skúsenosť s vedením ľudí, to môže byť pre mňa myslím že veľmi prínosné.
Nečakám vysedavanie v kancli, viem ze ked je treba, treba sa postaviť a ísť ci už vykladať tovar, či za pokladňu. S týmito vecami nemám absolútne problém. Skôr ma zaujíma tá zodpovednosť so všetkým okolo.
Či je toho veľmi veľa, alebo sa to dá zvládnuť,alebo je toho pre nováčika v tejto oblasti priveľa? Budem vďačná za každú skúsenosť.
Aj mňa by to zaujímalo, ale podľa mňa nie.
Baby ked tu citam tie vase skusenosti, tak mam dost. Ale sami ludia si to takto ztazuju. Ak by proste odmietli robit dlhe hodiny, ale robili by 8hod. denne a naozaj nikto by nebol ochotny robit nadcasy a dokonca vo svojom volne dvihat telefon, tak by jednoducho museli na to pristupit. To nie je o tom kto je ako akcny, ale o samotnom zivote. Byt vkuse od rana do vecera v robote nie je normalne. A este by ma zaujimalo, ci vam tie nadcasy vobec aj zaplatili.
Tak, čo išli ste do tej práce? Asi nie, inak by ste napísali.
@dejka77 ale ono ked mas zodpovednost, tak ti to neda…proste vedenie nezaujima kde je problem. Nesplnil si poziadavky, konec
@hederamonstera Chapem o com pises, ale ako som pisala vyssie, ludia si to sami ztazuju. Toto je pozicia pre dvoch ludi, nie jedneho. Ale je mi jasne, ze vsade len setria na ludoch.
Ahojte, aj mi ušlo, že som diskusiu zakladala😁 Nie, prácu som nakoniec nevzala, ale opäť sa pár mesiacov zamýšľam posunúť vyššie, no chcem hľadať vedúcu pozíciu v niečom menšom a nie v potravinách. Takže od nového roka sa zameriavam na pozícii manažéra predajne a popri tom, zvažujem ešte výšku manažmentu, ak to budem časovo dávať. Momentálne mam v práci toho viac na starosti, takže by som si už trúfla na podobnú pozíciu. Syn je už starší, pôjde na druhý stupeň, tak sa chcem venovať viac sebe a kariérne aj vedomostne trochu rásť. Tak uvidíme, čo prinesie rok 2024 🙂
A kde vlastne pracuješ? To som nejako nepochopila ...
@dejka77ahoj.. tak môžem odpovedať že nie!!!..nemali sme nadčasy zaplatené..robila som v Agre..strasne niečo..celý deň v robote čiže 12 hodin..plus hodinu skor rano už na piatu som tam bola do takmer siedmej a napisane som mala ani nie 7 hodin?..bol fond napr.168 hodin a ked sme ho presiahli rozratalo sa tak, aby pasovali hodiny a ziadne nadcasy neplatili!!!..ked si predstavim, aka som bola hlupa a neodisla..takto 12 rokov som tam bola a toto s nami robili...nechapem ako som sa bala sa ozvat, lebo kolegyne boli ticho tak aj ja..dostavali sme smiesny plat cca 350 eur a na vianoce s odmenami 500..bol rok asi 2012?..take boli mzdy..katastrofa..veduca bola hrozna..doslova sa vyhrazala ze kto bude marodovat u nej skoncil..raz mala dcera vysoke teploty a nemala som ju kam dat, som doniesla paragraf na jeden den..veduca mi spravila cirkus na predajni pred zakaznikmi, ak by mohla mozno by ma aj zbila🤣...dieta bolo v aute tak som odisla..dalsi pripad..nechcela ma pustit na bratovu svadbu..na bratove krstiny..to by sa dal napisať thriler co sme tam mali..nikomu nic nevycitam iba sebe..ze som neodisla skôr a svoj drahy cas premarnila niekde zadarmo v potravinach a páni si žili z mojich mozoli..bola som velmi hlupa a bojazliva..teraz sa sama pozastavujem preco som neodisla..no uz je to minulosť a snad sa uz nedam takto manipulovat..stacilo, az az..

Ahoj, isla si nakoniec do tej prace?