Vie byť žena rovnako dobrá policajtka ako chlap?
Ahojte.
V prvom rade touto temou nechcem rozputat ziadne vasne, len ma zaujimaju nazory. Myslite si, ze v povolaniach ako vojak, policajt vie byt zena za kazdych okolnosti rovnocenna muzovi? Nie je podcenovana nadriadenymi, kolegami alebo aj spolocnostou? Priklad taka statna policia a vyjazd k domacemu nasiliu, myslite si, ze zena vzbudzuje rovnaky respekt a doveryhodnost ako chlap? Pretoze viackrat som sa stretla s nazormi, ze voci zene v policii nie je prechovavana taka dovera, ze by v pripade toho napr. nasilia vedela tak zasiahnut ako muz a tak podobne.. Ako to vnimate vy, prip. ake mate skusenosti?
@kvietocek87 a co s tym ma materska?policajtka nema narok byt matkou a teda byt so svojim dietatom nejaky cas doma???akoze nechapem,az prilis vela zakomplexovanosti z teba ide. Ze zeny si idu hladat frajerov k PZ😂 jo,lebo lekar si nenajde lekarku,pravnik pravnicku,ucitel ucitelku,clovek vo fabrike druheho cloveka vo fabrike…och boze,trosku logiky do takych tvrdeni. Jedine logicke tvrdenie je,ze casto je to riziko,hlavne v oblasti osad,ale aj take Stare mesto v Ba cez vikend,aleeeee tu ti garantujem,ze v sucasnosti je kopec zien,ktore dokazu zvladnut zakrok lepsie ako 40-kilovy chlap. Sice sa mi nepaci,ake zeny beru,ale nepaci sa mi,akych beru aj chlapov. Kedysi sa v ramci prijimania davali body aj za vysku a vahu uchadzaca,neviem,ci to funguje stale…
Nemyslim si. V niektorych pripadoch urcite ano, ale nemyslim zeby 50 kg zena spacifikovala 120 kg opiteho chlapa pri domacom nasili.
@ibajaanikiny zbožňujem ľudí, čo sa chytia koniny v komente ale podstata im uniká ako dostihový kôň.Najprv si prečítaj o čom sme viedli diskusiu.
@beata_k jasné že nie, možno ani dobre nasratu 80 kg ženu.Ved to, čo teraz berú k PZ je na plač.Kym sa nestane nejaká veľká tragédia, buď že zabijú nejakú ženu alebo chlapa,ako toho v Bolerazi a super kolegynka vystrieľala dva zásobníky a aj tak páchateľa, čo toho policajta zastrelil netrafila
@janulka1802 to sa spýtaj chlapa,keby bol policajt, či by chcel mať zenu ako kolegyňu a v službe......a trebárs keď sa berú podpory a v nejakej osade.
Sú ženy ktoré na ozaj hodia na prácu policajtky, ale tie čo nabrali poslednú dobu, no ozaj do plaču.... Mám kamarátov policajtov a už som sa napočúvala kadečo... Často riešia problémy nie dohovorom, ale hysterickým krikom, neudržia si chladnú hlavu, čo pri ich práci môže byť rozdiel medzi životom a smrťou... Tiež boli prípady keď mali ísť riešiť problémy napr. do osady (vieme ako to tam v čase dávok vyzerá) a kolegyňa miesto toho aby vykonávala svoju prácu zdrhla do auta, zamkla sa a vybavené 🤦🏻♀️ keby tam neboli 2 hliadky kto vie ako by policajt dopadol
@veronika65 ja tých chlapov strašne ľutujem.....som žena,ale načo ísť do týchto zložiek...tam nejde o fazuľky,ale ľudské životy.A to,aby som bola pani dôležitá v uniforme..no načo.A teraz už aj migranti nám tu pribúdajú raketovou rýchlosťou, Ukrajinci si dovoľujú,ako keby im to tu patrilo.A policajti nemajú žiaden rešpekt, lebo kadejaky debil ich má v hube po sociálnych sieťach.Esteze im zrušili tie menovky na uniformách, veď to aj rodina je v ohrození
@danjeliiik napríklad keď treba osobný ľudský prístup s porozumením?
@kvietocek87 koniny?tak na co to pises?diskusiu mam precitanu,takze radsej nepisat koniny,ktore nie su predmetom diskusie…
@kvietocek87 a vies o tom,kto moze robit zene osobnu prehliadku? Asi nie,ze? Lebo policajt to nie je,ale policajtka…a to je jeden z mnohych prikladov,preco su aj zeny potrebne v policii,pre tvoju info…
Ženy v polícii sú v pohode, ale nie na hliadke, ÚOZ dajme tomu.. Ale keď je na hliadke 5 ľudí, z toho 3 dievčatá ročník 2000, tak tie zákroky niekde v osade sú také kadejaké..
@ibajaanikiny niekomu evidentne robí problém čítanie s porozumením
@ibajaanikiny a ktože robil osobnú prehliadku ženám v minulosti, keď žien policajtiek bolo ako šafranu😂To len teraz vymysleli, takú somarinu.By som bola zvedavá,ako to riešia, keď sa niečo udeje a je potrebná prehliadka ženy a v službe sú dvaja chlapi a že nemajú na oddelení ženu alebo nie je v službe.Budu ju volať robiť prehliadku aj o tretej ráno dajme tomu.To musel zas niekto múdri vymyslieť od stola.
@kvietocek87 ty si fakt mimo,tliachas sprostosti neskutocne. Proste uz len napisat,ze policajtky su policajtkami,aby machrovali v uniforme je totalne od veci. Aj ta tvoja minulost,aj to,co pises dalej. Tak si pokecaj OSOBNE s niekym z vykonu,naj so zenou,ty porozumenie…ja koncim s tebou debatu,lebo sa handrkovat s osobou ako ty je strata casu
@ibajaanikiny
@ibajaanikiny no veď ja sa rozprávam osobne a každý deň.Za všetkým si stojím, čo som napísala a takisto skoro väčšina diskutujúcich to tiež pravdivo vystihla a dokonca aj samotné ženy 👏👏👏👏Howk
moja ex svokra bola roky policajtkou.. chlapi za ňou aj slzičku pustili keď odchádzala na skrátené. Dobre sa s ňou slúžilo , tiež pri nej nikto neprišiel k úrazu a to teda boli v rajóne kde to boli každú nočnú výjazdy k rómom do osád,bitky, domáce násilie... Slúžil s ňou aj môj partner, tiež nemohol pol slova zlého na jej prácu povedať a pritom by to človek od nej nečakal lebo v súkromí jemná, citlivá žena. Teraz je tam iná pani, s tou zas robiť nechce nik. A sú aj chlapi s ktorými robiť nikto nechce lebo sú horší ako tie ženy.. je to individuálne,aj žena v zbore môže byť prínosom.
@kvietocek87 suhlasim s tebou...moj muz je policajt a ked služi s kolegynou (ma 2 , z toho jedna ma 50kíl a druha 51kil 🙂 ) a musi pri zasahu davat pozor aj na ne...nerad s nimi robí, a nielen on, ale aj jeho kolegovia, ale nie preto, ze by boli hnusne alebo by mali s nimi nejaky problem, ale len kvoli tomu, ze davaju pozor aj na ne...Pri zasahu si je moj muz istejsi a vie sa viac spolahnut na kolegov -mužov...a ani sa mu necudujem...
@mata1001 tak je,aj môj a aj v rodine sme mali viacero policajtov.Nikto s nimi nechce slúžiť.Uz sa len modlili, aby sa nič nestalo.Este sa im aj ľudia smiali tým ženám, poniektoré nie sú vyššie od serbla 🤣🤣.A celkovo si neviem predstaviť,ako sa naťahujú také vymaľované, nechty polmetrove s nejakými zosikanymi,zosratymi ozratymi bezdakmi, alebo v nejakej osade, kde vás už čakajú so sekerami v ruke.Par videí už bolo a oni chudinky stáli pri autách a chlapi sa tam v tých osadách dobre nebili s tými nafetovanymi.Ako zle sa aj na to pozeralo,nie ešte to zažívať v reále.Klobuk dole, že to tí chlapi vedia ustáť

@marseillefan v ktorých??? Žena ako policajta je hrôza, poznám veľa prípadov a policajtov kedy sa sťažujú ze musia dávať pozor na zatahu na kolegyňu... Možno tak v kancelarii zapisovať veci.