icon

Vie byť žena rovnako dobrá policajtka ako chlap?

4. nov 2022

Ahojte.
V prvom rade touto temou nechcem rozputat ziadne vasne, len ma zaujimaju nazory. Myslite si, ze v povolaniach ako vojak, policajt vie byt zena za kazdych okolnosti rovnocenna muzovi? Nie je podcenovana nadriadenymi, kolegami alebo aj spolocnostou? Priklad taka statna policia a vyjazd k domacemu nasiliu, myslite si, ze zena vzbudzuje rovnaky respekt a doveryhodnost ako chlap? Pretoze viackrat som sa stretla s nazormi, ze voci zene v policii nie je prechovavana taka dovera, ze by v pripade toho napr. nasilia vedela tak zasiahnut ako muz a tak podobne.. Ako to vnimate vy, prip. ake mate skusenosti?

Strana
z2
danjeliiik
4. nov 2022

@marseillefan v ktorých??? Žena ako policajta je hrôza, poznám veľa prípadov a policajtov kedy sa sťažujú ze musia dávať pozor na zatahu na kolegyňu... Možno tak v kancelarii zapisovať veci.

ibajaanikiny
4. nov 2022

@kvietocek87 a co s tym ma materska?policajtka nema narok byt matkou a teda byt so svojim dietatom nejaky cas doma???akoze nechapem,az prilis vela zakomplexovanosti z teba ide. Ze zeny si idu hladat frajerov k PZ😂 jo,lebo lekar si nenajde lekarku,pravnik pravnicku,ucitel ucitelku,clovek vo fabrike druheho cloveka vo fabrike…och boze,trosku logiky do takych tvrdeni. Jedine logicke tvrdenie je,ze casto je to riziko,hlavne v oblasti osad,ale aj take Stare mesto v Ba cez vikend,aleeeee tu ti garantujem,ze v sucasnosti je kopec zien,ktore dokazu zvladnut zakrok lepsie ako 40-kilovy chlap. Sice sa mi nepaci,ake zeny beru,ale nepaci sa mi,akych beru aj chlapov. Kedysi sa v ramci prijimania davali body aj za vysku a vahu uchadzaca,neviem,ci to funguje stale…

beata_k
4. nov 2022

Nemyslim si. V niektorych pripadoch urcite ano, ale nemyslim zeby 50 kg zena spacifikovala 120 kg opiteho chlapa pri domacom nasili.

kvietocek87
4. nov 2022

@ibajaanikiny zbožňujem ľudí, čo sa chytia koniny v komente ale podstata im uniká ako dostihový kôň.Najprv si prečítaj o čom sme viedli diskusiu.

kvietocek87
4. nov 2022

@beata_k jasné že nie, možno ani dobre nasratu 80 kg ženu.Ved to, čo teraz berú k PZ je na plač.Kym sa nestane nejaká veľká tragédia, buď že zabijú nejakú ženu alebo chlapa,ako toho v Bolerazi a super kolegynka vystrieľala dva zásobníky a aj tak páchateľa, čo toho policajta zastrelil netrafila

kvietocek87
4. nov 2022

@janulka1802 to sa spýtaj chlapa,keby bol policajt, či by chcel mať zenu ako kolegyňu a v službe......a trebárs keď sa berú podpory a v nejakej osade.

liljana
Autor odpoveď zmazal
veronika65
4. nov 2022

Sú ženy ktoré na ozaj hodia na prácu policajtky, ale tie čo nabrali poslednú dobu, no ozaj do plaču.... Mám kamarátov policajtov a už som sa napočúvala kadečo... Často riešia problémy nie dohovorom, ale hysterickým krikom, neudržia si chladnú hlavu, čo pri ich práci môže byť rozdiel medzi životom a smrťou... Tiež boli prípady keď mali ísť riešiť problémy napr. do osady (vieme ako to tam v čase dávok vyzerá) a kolegyňa miesto toho aby vykonávala svoju prácu zdrhla do auta, zamkla sa a vybavené 🤦🏻‍♀️ keby tam neboli 2 hliadky kto vie ako by policajt dopadol

kvietocek87
4. nov 2022

@veronika65 ja tých chlapov strašne ľutujem.....som žena,ale načo ísť do týchto zložiek...tam nejde o fazuľky,ale ľudské životy.A to,aby som bola pani dôležitá v uniforme..no načo.A teraz už aj migranti nám tu pribúdajú raketovou rýchlosťou, Ukrajinci si dovoľujú,ako keby im to tu patrilo.A policajti nemajú žiaden rešpekt, lebo kadejaky debil ich má v hube po sociálnych sieťach.Esteze im zrušili tie menovky na uniformách, veď to aj rodina je v ohrození

marseillefan
4. nov 2022

@danjeliiik napríklad keď treba osobný ľudský prístup s porozumením?

ibajaanikiny
5. nov 2022

@kvietocek87 koniny?tak na co to pises?diskusiu mam precitanu,takze radsej nepisat koniny,ktore nie su predmetom diskusie…

ibajaanikiny
5. nov 2022

@kvietocek87 a vies o tom,kto moze robit zene osobnu prehliadku? Asi nie,ze? Lebo policajt to nie je,ale policajtka…a to je jeden z mnohych prikladov,preco su aj zeny potrebne v policii,pre tvoju info…

ibrunova
5. nov 2022

Ženy v polícii sú v pohode, ale nie na hliadke, ÚOZ dajme tomu.. Ale keď je na hliadke 5 ľudí, z toho 3 dievčatá ročník 2000, tak tie zákroky niekde v osade sú také kadejaké..

kvietocek87
5. nov 2022

@ibajaanikiny niekomu evidentne robí problém čítanie s porozumením

kvietocek87
5. nov 2022

@ibajaanikiny a ktože robil osobnú prehliadku ženám v minulosti, keď žien policajtiek bolo ako šafranu😂To len teraz vymysleli, takú somarinu.By som bola zvedavá,ako to riešia, keď sa niečo udeje a je potrebná prehliadka ženy a v službe sú dvaja chlapi a že nemajú na oddelení ženu alebo nie je v službe.Budu ju volať robiť prehliadku aj o tretej ráno dajme tomu.To musel zas niekto múdri vymyslieť od stola.

ibajaanikiny
5. nov 2022

@kvietocek87 ty si fakt mimo,tliachas sprostosti neskutocne. Proste uz len napisat,ze policajtky su policajtkami,aby machrovali v uniforme je totalne od veci. Aj ta tvoja minulost,aj to,co pises dalej. Tak si pokecaj OSOBNE s niekym z vykonu,naj so zenou,ty porozumenie…ja koncim s tebou debatu,lebo sa handrkovat s osobou ako ty je strata casu

kvietocek87
5. nov 2022

@ibajaanikiny
@ibajaanikiny no veď ja sa rozprávam osobne a každý deň.Za všetkým si stojím, čo som napísala a takisto skoro väčšina diskutujúcich to tiež pravdivo vystihla a dokonca aj samotné ženy 👏👏👏👏Howk

liloastitch
5. nov 2022

moja ex svokra bola roky policajtkou.. chlapi za ňou aj slzičku pustili keď odchádzala na skrátené. Dobre sa s ňou slúžilo , tiež pri nej nikto neprišiel k úrazu a to teda boli v rajóne kde to boli každú nočnú výjazdy k rómom do osád,bitky, domáce násilie... Slúžil s ňou aj môj partner, tiež nemohol pol slova zlého na jej prácu povedať a pritom by to človek od nej nečakal lebo v súkromí jemná, citlivá žena. Teraz je tam iná pani, s tou zas robiť nechce nik. A sú aj chlapi s ktorými robiť nikto nechce lebo sú horší ako tie ženy.. je to individuálne,aj žena v zbore môže byť prínosom.

mata1001
19. nov 2022

@kvietocek87 suhlasim s tebou...moj muz je policajt a ked služi s kolegynou (ma 2 , z toho jedna ma 50kíl a druha 51kil 🙂 ) a musi pri zasahu davat pozor aj na ne...nerad s nimi robí, a nielen on, ale aj jeho kolegovia, ale nie preto, ze by boli hnusne alebo by mali s nimi nejaky problem, ale len kvoli tomu, ze davaju pozor aj na ne...Pri zasahu si je moj muz istejsi a vie sa viac spolahnut na kolegov -mužov...a ani sa mu necudujem...

kvietocek87
21. nov 2022

@mata1001 tak je,aj môj a aj v rodine sme mali viacero policajtov.Nikto s nimi nechce slúžiť.Uz sa len modlili, aby sa nič nestalo.Este sa im aj ľudia smiali tým ženám, poniektoré nie sú vyššie od serbla 🤣🤣.A celkovo si neviem predstaviť,ako sa naťahujú také vymaľované, nechty polmetrove s nejakými zosikanymi,zosratymi ozratymi bezdakmi, alebo v nejakej osade, kde vás už čakajú so sekerami v ruke.Par videí už bolo a oni chudinky stáli pri autách a chlapi sa tam v tých osadách dobre nebili s tými nafetovanymi.Ako zle sa aj na to pozeralo,nie ešte to zažívať v reále.Klobuk dole, že to tí chlapi vedia ustáť

Strana
z2