Viete mi poradiť prácu na doma s angličtinou?
ahojte viete mi poradit dobru pracu na doma? mam znalost anglictiny b1, robila so uz aj v call centre a aj z domu pre ipsos.. dakujem 🙂
A ked uz mas skusenost s call centrom, preco to neskusit znova? Ci to sa ti az tak nepacilo? Mozes aj dotazniky vyplnat napriklad popri niecom stabilnom, ked uz to najdes teda. 😀
Najlepšie máš z domu programovať. Ak ťa vezme nejaká UK/švajc firma na programovanie javy, alebo C#, tak 20 tisíc eur mesačne je bežný zárobok. Tu toľko nezarobíš za rok...
S tvojou znalosťou AJ a skills môžeš robiť znovu len v call centre alebo MLM. 🙂 žiadne špeciálne znalosti, skúsenosti = žiadny dôvod, aby si mala možnosť home office. Taký je život.
@mladenca tak je to skor nuda ale tak nic strasne :D
@thirstymonk no keby som vedela rogramovat.:D
@denkabemommy tak okre aj aj madarcina este.. ale mas pravdu, uspokojim sa s tym co je , :D
Ja pracujem okrem našej firmy aj pre jednu cudziu firmu len HO na flexibilný pocet hodin a angličtinu absolútne nepotrebujem, aj keď ju ovládam plynulo.
Nie v každej praci treba jazyk, nenechaj sa odradiť a hľadaj ďalej
Profesia, kariéra, jooble, pracanadoma.sk ...
@lakebabe ved som hladala ale vsade tie jazyky pytaju alebo nieco co neviem :D napr it a tak... ale tak skusim aj pozdejsie kym pribudnu..
Co vieš ešte robiť? Účtovníctvo, fakturácie, ekonomické programy , nejaké IT? Príp sa prihlás na kurz cez upsvar jazyky, it, Účtovníctvo...
Zlepšis si kvalifikáciu trosku jazykovku si môžeš dat intenzívny kurz keď už základy máš
@lakebabe kedze som bola predavacka tak aj praca s peniazmi...spravovanie eshopu trebars, este excel a tieto veci ked tak... uctovnictvo vobec :D
Väčšinou keď niekto chce aby si sa mu starala o eshop a ešte z domu, potrebuješ aj technické základy, fakturačné programy a práx .
V tvojom prípade by som skúsila nejaký kurz a jazykovku inak to vidím zas len na to cc

Daj si to prosim tu do hladacika, je tu uz trilion diskusii na tuto temu