icon

Vplyv nočných zmien na zdravie a pohodlie v práci

valentina225
24. okt 2025

Zdravím, ďakujem za každý názor. Je podľa Vás veľa 5 nočných mesačne? Niekedy sa dá pospať 3-4 hodiny prerušovane počas tej zmeny, cez letnú sezónu vôbec. Po každej nočnej sa cítim rozbitá niekoľko dní. Neviem, či to preháňam? Veľmi sa mi páči v práci, bude mi smutno keď dám výpoveď, ale aj strašne mi začali padať vlasy, a to som úplne zdravá. Môže to mať nejaký vplyv?

ivik4
24. okt 2025

Za mna to vobec nieje vela ale ja som nocne milovala

janai1
24. okt 2025

Za mňa nie. 5 nočných mám bežne v mesiaci. Mne ale nevadia. Niekomu ale hej. Mala som kolegov čo nakoniec zistili, že nočné nezvládajú a dali výpoveď

simonka1304
24. okt 2025

@valentina225 robila som nocne,5 po sebe..a uz nikdy viac,cely týždeň som bola ko.

anonym_48f8ab
24. okt 2025

Je rozdiel 5 nočných za sebou alebo za celý mesiac
A podľa mňa je to málo a neviem si predstaviť systém kde su aj nočné a odrobi sa ich LEN 5🙂 úplná pohoda
Nooo....nie pre každého sú nočné a to je úplne iná vec a potom je jedno koľko ich odrobis

valentina225
autor
24. okt 2025
@anonym_48f8ab

Je rozdiel 5 nočných za sebou alebo za celý mesiac
A podľa mňa je to málo a neviem si predstaviť systém kde su aj nočné a odrobi sa ich LEN 5🙂 úplná pohoda
Nooo....nie pre každého sú nočné a to je úplne iná vec a potom je jedno koľko ich odrobis

@anonym_48f8ab mam 9 dennych a 5 nocnych. Nemam ich po sebe

doriiis
24. okt 2025

5 nočných nie po sebe? Úplná pohoda. Ja mám tak 8- 9 mesacne

anonym_8c831b
24. okt 2025
@valentina225

@anonym_48f8ab mam 9 dennych a 5 nocnych. Nemam ich po sebe

@valentina225 nie je to vela, ale chapem, ze si rozbita. nie kazdy to zvlada rovnako dobre. skus vydrzat, podla mna si navyknes na nocne

anonym_c31191
24. okt 2025

Nočné som skúsila a ozaj to nie je pre mňa. Po nočnej som nemohla zaspať, počas nej už vôbec nie, bola som rozbitá ešte pár dní potom, koktala som, nepálilo mi to. Nikdy viac

majamat
24. okt 2025

nie je to vela, mavam ulne bezne. no padanie vlasov toto urcite nesposobuje.

casto sa stava, ze si zeny maslia, ze vlasy vela padaju, ale nei vzdy to tak je. tiez su rocne obdobia, kedy vlasy padaju viac, co je uplne normalne.
ak skutocne padaju viac, tak chyba bude inde.

anonym_825b72
24. okt 2025

ja som mala raz 6 nocnych za sebou, v mesiaci spolu strasne vela, to ani nepocitam, ale na 24 hodinovu prevadzku sme boli len 2, ale ja som nocny typ, takze denne mala kolegyna a ja nocne

anonym_6fca29
24. okt 2025

Mavame 4nocne,alebo 3dni nocnych vikendovych.Soboty vzdy 12tky,ale po 12 ta 8 tak rychlo vzdy ujde.Nastastie 1.11 nezrusili sviatok tak budem dospavat,piatok a nedelu sup uz len na 8cku a 4dni volno.Tiez mam rada aj nocne je vecsi klud.

valentina225
autor
25. okt 2025
@anonym_6fca29

Mavame 4nocne,alebo 3dni nocnych vikendovych.Soboty vzdy 12tky,ale po 12 ta 8 tak rychlo vzdy ujde.Nastastie 1.11 nezrusili sviatok tak budem dospavat,piatok a nedelu sup uz len na 8cku a 4dni volno.Tiez mam rada aj nocne je vecsi klud.

@anonym_6fca29 ďakujem, tak asi je to individuálne. Aj keď mám len 5 nočných mesačne a nie po sebe, po každej nočnej sa sávam dokopy ďalšie 3 dni, vyzerám a cítim sa ako zdochlinka a každý sa ma pýta, či nie som chorá, že vyzerám strašne. Tak asi to nie je pre mňa.