Vstávanie do práce ráno o štvrtej
Schválne koľko to bude ľudí ktorí vstavajú do roboty teraz tak ako ja ? 😃
To nie je život takto skoro vstavat... Šialené a otrasné... Ja som pol roka vydržala vstávať 4:50 a dala som výpoveď... Povedala som si dosť, tak sa existovat nedalo.. teraz vstávam o 6 a je to tiež des a hrôza ale lepšie ako predtým...
@mamusa123456789 Moja dcéra asi rok v kuse vstávala 4:30 ako na budík, nech sme robili čokoľvek 🤷🏻♀️ ale ja som si na to tak zvykla, že keď potom zrazu začala ťahať do 6, nevedela som sa s tým zmieriť a mala som pocit, že už nemám na nič čas, keď tak dlho spíme 😂
Vstávala som tak 4 roky na strednej...naučilo ma zo milovať skoré rána. Nič strašné. Teraz pracujem neskôr, ale o piatej vstavam behat 🤷♀️
Ja kazdy den do prace stavam 4:15, pojdem spat okolo 23:00.. ale v noci som hore aj 5* nakolko mam maleho 1,5 rocneho .. takze tak 😅a medzitym robim este aj skolu a mam aj 10 rocneho syna. takze od septembra este narocnejsie 😃teraz je to dobre lebo mam aj ja prazdniny aj syn. Teraz len robota a slecna ktora je hora v noci aj 5 krat🙈🫢
@thoughtfulweirdo nám keď sa narodila najmenšia, tak manžel šiel na materskú so synčekom a už odrataval dní, kedy konečne nastúpi na materskú a malý začal vstávať okolo 4,00 teraz sa trosku polepšil a potiahne do tej cca 5,ale stále chodí budiť manžela, keď je doma, keď nie je, tak musím vstávať ja a pri tom baby nemajú problém do 8-9 pospať si

ja vstávam o 4:15 keď varím😀 ráno 😅 potom psík a do obchodu pre pečivo a čerstvú šunku,syr.... ráno stihnem ešte povešať prádlo a o 7hod. som v aute na ceste do práce😎