Vybavovanie práce
Ahojte ľudia stala sa taka situacia,že som dostal ponuku od neznámeho klienta,ktorý mi poslal na môj firebný Gmail spravu,že potrebuje zamestnať ľudí do svojho tímu do jednej reštaurácie,lenže problém je v tom,že dnes som mu poslal moje telefónne číslo aj na stránku Bazoš.sk ktorú ma tam zaevidovanú ponuku a neozval sa mi naňho nemám telefónny kontakt naňho...pritom nemá presný rozpis kde sídli ta reštaurácia presný popis adresy neje to oblb??...vybavovali ste si prácu alebo brigádu cez Bazoš.sk??..a ako to dopadlo??..
@stelly652 v tom emaili s ponukou od neho nebolo telefónne číslo?
o koľkej si mu poslal svoje číslo mailom?
@anonym_4fccac do obeda som mu poslal ne nemá číslo ani meno svoje no ja by strašne bol zvedavý čo to je za osoba on tam ani meno svoje nemá napísane šiel som na Úrad prace pozrieť či tam není vylepený na nástenke a nebol
@stelly652 čo je to tajný klient prečo by tebe mal posielať ponuku si vyučený čašník alebo kuchár? ty si kde zobral firemný gmail
ja som to vobec nepochopila
@stelly652 čo je to tajný klient prečo by tebe mal posielať ponuku si vyučený čašník alebo kuchár? ty si kde zobral firemný gmail
ja som to vobec nepochopila
@anonym_21b3eb ja ten firebny Gmail už mam založený zato lebo mi tam chodia spravy s Poštovej banky a pre osobne účely ako je platenie a to by som sa tu rozpisoval zbytočne čo mi ešte chodia za spravy kuchar..
@anonym_21b3eb ja ten firebny Gmail už mam založený zato lebo mi tam chodia spravy s Poštovej banky a pre osobne účely ako je platenie a to by som sa tu rozpisoval zbytočne čo mi ešte chodia za spravy kuchar..
@stelly652 ty nemaš firemný gmail 😂 veď ty ani nevieš čo to je firemný gmail
@stelly652 to je osobny mail,,nie firemny..asi nema dotycny uz zaujem..stym nic nespravis.

@stelly652 v tom emaili s ponukou od neho nebolo telefónne číslo?
o koľkej si mu poslal svoje číslo mailom?