icon

Vyčerpanosť v práci: Oplatí sa ostať alebo odísť?

holdviola7
25. jún 2024

Ahojte. Mam pracu , v ktorej som necely rok. Vacsinou zensky kolektiv. Ja mam 30 rokov , oni okolo 42. Ide o to, ze mam skusenosti z predoslej prace, kde som musela robit vkuse, a v tejto praci je to ovela lepsie, mam toho menej a zvladam to. Ale ja neviem, problem su kolegyne, proste nebavia sa so mnou, alebo su ku mne ustipacne a vela krat som mala pocit ze ma aj ohovoria - kedze sa medzi sebou tiez ohovaraju. Mam home office, ale ked idem do kanclu tak sa citim totalne vycerpana, nemam sa s kym ani porozpravat, prehodit par normalnych viet. Moju pracu ani neodcenia, mam pocit ako keby to nechceli uznat, ze aj ja viem nieco urobit, lebo som nova. Necitim sa dobre, a to som zmenila pracu po 5 rokoch, a ze tu bude lepsie. Citim sa vyhoreta a sklamana. Citim sa ako totalne bez energie. Ja neviem, myslite ze mam odist?
Dakujek vopred za vsetky rady.

Strana
z2
jesenzima
26. jún 2024

Do práce sa chodí pracovať, nie vykecávať ... Prehoď pár viet "o počasí", odrob si,a choď domov ... Pokiaľ by ma v práci vyslovene nejako nesikanovali, bolo by mi jedno, akých mam kolegov 🤷

egonsk
26. jún 2024

@holdviola7 nadej umiera posledna ;) ... hlavu vzhuru, nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt este horsie :D

Strana
z2