Vyčerpanosť v práci: Oplatí sa ostať alebo odísť?
Ahojte. Mam pracu , v ktorej som necely rok. Vacsinou zensky kolektiv. Ja mam 30 rokov , oni okolo 42. Ide o to, ze mam skusenosti z predoslej prace, kde som musela robit vkuse, a v tejto praci je to ovela lepsie, mam toho menej a zvladam to. Ale ja neviem, problem su kolegyne, proste nebavia sa so mnou, alebo su ku mne ustipacne a vela krat som mala pocit ze ma aj ohovoria - kedze sa medzi sebou tiez ohovaraju. Mam home office, ale ked idem do kanclu tak sa citim totalne vycerpana, nemam sa s kym ani porozpravat, prehodit par normalnych viet. Moju pracu ani neodcenia, mam pocit ako keby to nechceli uznat, ze aj ja viem nieco urobit, lebo som nova. Necitim sa dobre, a to som zmenila pracu po 5 rokoch, a ze tu bude lepsie. Citim sa vyhoreta a sklamana. Citim sa ako totalne bez energie. Ja neviem, myslite ze mam odist?
Dakujek vopred za vsetky rady.
@holdviola7 nadej umiera posledna ;) ... hlavu vzhuru, nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt este horsie :D

Do práce sa chodí pracovať, nie vykecávať ... Prehoď pár viet "o počasí", odrob si,a choď domov ... Pokiaľ by ma v práci vyslovene nejako nesikanovali, bolo by mi jedno, akých mam kolegov 🤷