icon

Vychovávateľka v školskej družine

simkam2912
28. okt 2023

Pracuje niekto ako vychovavatelka v skolskej druzine? Mam otazku.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
simkam2912
autor
28. okt 2023

@1ryba zle som sa vyjadrila,chcela som to opravit,ale neviem ci je tu taka moznost,za mojich cias to bola druzina,ospravedlnujem sa ak mi poradite ako opravim uvodny prispevok. ..dakujem

mmoonna
28. okt 2023

@simkam2912 ja pracujem v skd

simkam2912
autor
28. okt 2023

@mmoonna chcela by som vedet aka je tvoja napln prace prosim ta a ake musis mat vzdelanie

mmoonna
28. okt 2023

@simkam2912 po vyučovaní si preberám deti, idem s nimi ba obed. Potom už máme rôzne aktivity,ako je odpočinkova činnosť,rekreačná,záujmová,atď. Takže musí vymýšľať rôzne aktivity,zapájať deti. Popritom sleduješ,kedy máš ktoré dieťa pustiť domov, dávaš pozor,aby sa nepozabihali,neublizili si a pod. Ja mám vs 1.stupna, plus robené DPS vychovávateľ. Mame aj vychosku bez vs, ona ma strednú pedagogickú.

simkam2912
autor
28. okt 2023

@mmoonna dakujem

anonym_ef3953
22. sep 2025
@mmoonna

@simkam2912 po vyučovaní si preberám deti, idem s nimi ba obed. Potom už máme rôzne aktivity,ako je odpočinkova činnosť,rekreačná,záujmová,atď. Takže musí vymýšľať rôzne aktivity,zapájať deti. Popritom sleduješ,kedy máš ktoré dieťa pustiť domov, dávaš pozor,aby sa nepozabihali,neublizili si a pod. Ja mám vs 1.stupna, plus robené DPS vychovávateľ. Mame aj vychosku bez vs, ona ma strednú pedagogickú.

@mmoonna ahoj mozem sa spytat ci je mozne podat oficialnu staznost na druzinarku ktora sa vobec nevenuje detom ziadne aktivity ziadne predcvicovanie uciva ziadne tvorenie ani len obrazok ku dnu matiek nic.ked je pekne vyzenie deti na dvor ked prsi da im ovladac a pustaju si sprostosti na youtube.. Totalne nic.. chceli by sme ako rodicia nie o zmenit ale ako to spravne formulovat.co je vlastne naplnou prace druzinara? Aby bolo jasne ze si neplni svoje povinnosti..my sme to s vedenim komunikovali ale ustny dohovor nic nevyriesil a aj vedenie tlaci na pisomnej staznosti aby na nu vedeli zatlacit. .

mmoonna
23. sep 2025
@anonym_ef3953

@mmoonna ahoj mozem sa spytat ci je mozne podat oficialnu staznost na druzinarku ktora sa vobec nevenuje detom ziadne aktivity ziadne predcvicovanie uciva ziadne tvorenie ani len obrazok ku dnu matiek nic.ked je pekne vyzenie deti na dvor ked prsi da im ovladac a pustaju si sprostosti na youtube.. Totalne nic.. chceli by sme ako rodicia nie o zmenit ale ako to spravne formulovat.co je vlastne naplnou prace druzinara? Aby bolo jasne ze si neplni svoje povinnosti..my sme to s vedenim komunikovali ale ustny dohovor nic nevyriesil a aj vedenie tlaci na pisomnej staznosti aby na nu vedeli zatlacit. .

@anonym_ef3953 samozrejme,že je možné podať písomnú sťažnosť. Každý deň v ŠKD má svoj harmonogram, ktorý by mal byť naplnený. Je to oddychová činnosť, Rekreačná - rôzne pohybové aktivity, záujmová činnosť, kde je každý deň vyhradený niečomu inému napr. kultúra a umenie, zdravie a subjektívna pohoda a iné. Tu majú deti rôzne aktivity v týchto oblastiach. No a nakoniec je to príprava na vyučovanie, kde majú deti didaktické hry a píšu si domáce úlohy.