Výnimka pri zdravotnej prehliadke v ozbrojených silách
NEVIE mi prosím niekdo poradiť ako to je z výnimkou co sa týka zdravotnej prehliadky?co to obnasa a ci sa to udelujeca aky je postup?dakujem veľmi pekne za každú informáciu,budem vam povdacna
@dudka121 aku vynimku mate na mysli? Bud ste sposobily pre pracu v armáde alebo nie. Napríklad clovek s vysokym tlakom alebo cukrovkou proste neprejde. Alebo ak ma psychicke poruchy, ako schizofrénia alebo bipolarna porucha
@romi0310 len sa informujem,dr povedal,jedine na výnimku...skusit...tak mozno ani také není...
@romi0310 ano to už muž absolvoval a to mu povedal posudkov lekar v RK
@dudka121 aha, uz rozumiem. Viem, ze jedna slečna mala dioptrie trosku viac, ako je povolene a neprešla a tiez jej povedali, ze moze sa stat, ze este prejde. Ale je to velmi individuálne. Jedna zas neprešla kvoli migrenam. Hned zamietli. Uz aj pri zvýšenom nameranom tlaku robili problemy. Záleží coho sa to tyka. Ak je moznost, poriesit si to, ak sa da a skúsiť ked tak nabudúce 🥹 a to teraz púšťajú uz všeličo, co sa tyka diagnóz, co predtym by malo stopku.

@dudka121 aku vynimku mate na mysli? Bud ste sposobily pre pracu v armáde alebo nie. Napríklad clovek s vysokym tlakom alebo cukrovkou proste neprejde. Alebo ak ma psychicke poruchy, ako schizofrénia alebo bipolarna porucha