icon

Výnimka pri zdravotnej prehliadke v ozbrojených silách

dudka121
31. okt 2025

NEVIE mi prosím niekdo poradiť ako to je z výnimkou co sa týka zdravotnej prehliadky?co to obnasa a ci sa to udelujeca aky je postup?dakujem veľmi pekne za každú informáciu,budem vam povdacna

romi0310
31. okt 2025

@dudka121 aku vynimku mate na mysli? Bud ste sposobily pre pracu v armáde alebo nie. Napríklad clovek s vysokym tlakom alebo cukrovkou proste neprejde. Alebo ak ma psychicke poruchy, ako schizofrénia alebo bipolarna porucha

dudka121
autor
31. okt 2025
@romi0310

@dudka121 aku vynimku mate na mysli? Bud ste sposobily pre pracu v armáde alebo nie. Napríklad clovek s vysokym tlakom alebo cukrovkou proste neprejde. Alebo ak ma psychicke poruchy, ako schizofrénia alebo bipolarna porucha

@romi0310 len sa informujem,dr povedal,jedine na výnimku...skusit...tak mozno ani také není...

romi0310
31. okt 2025
@dudka121

@romi0310 len sa informujem,dr povedal,jedine na výnimku...skusit...tak mozno ani také není...

@dudka121 zalezi od diagnózy. Vies si to pozriet v ich tabuľkách. Na zdravotnú sa chodí do RK, oni maju vlastných lekárov, ktori ta posudzujú

dudka121
autor
31. okt 2025
@romi0310

@dudka121 zalezi od diagnózy. Vies si to pozriet v ich tabuľkách. Na zdravotnú sa chodí do RK, oni maju vlastných lekárov, ktori ta posudzujú

@romi0310 ano to už muž absolvoval a to mu povedal posudkov lekar v RK

romi0310
1. nov 2025
@dudka121

@romi0310 ano to už muž absolvoval a to mu povedal posudkov lekar v RK

@dudka121 aha, uz rozumiem. Viem, ze jedna slečna mala dioptrie trosku viac, ako je povolene a neprešla a tiez jej povedali, ze moze sa stat, ze este prejde. Ale je to velmi individuálne. Jedna zas neprešla kvoli migrenam. Hned zamietli. Uz aj pri zvýšenom nameranom tlaku robili problemy. Záleží coho sa to tyka. Ak je moznost, poriesit si to, ak sa da a skúsiť ked tak nabudúce 🥹 a to teraz púšťajú uz všeličo, co sa tyka diagnóz, co predtym by malo stopku.