icon

Výpoveď po 8. mesiacoch na TPP

meriene
7. máj 2023

Ahojte
Nečakane som dostala výpoveď po 8mich mesiacoch. Mám mesačnú výpovednú, mám syna v striedavej.. Ale otázka.. Načo mám pls nárok z úradu ?
Podporu som poberala minulý rok, čiže tá už neprichádza do úvahy, ale som myslela nejaký príspevok na bývanie alebo niečo podobné ? A keď, koľko to vychádza pls cca na € ?
Ďakujem za info

Strana
z2
sense
8. máj 2023

Z uradu len na prispevok v hmotnej nudzi a na byvanie.
Ako matka samozivitelka by som hladala co najskoe pracu aj za cenu ze cast platu pojde k opatrovatelke ak nenajdes 8-16. Kedze zial momentalne noe si v pozicii ze si mozes ty klast podmienky zamestnavatelovi. Alebo mas vela casu vyberat. Nepises coi vyucena aku mas prax atd. Ale treba skusat akukolvek ponuku. Kedze kazda praca lepsia akonhmotna nudza

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
lucik194
8. máj 2023

no v prvom tade
- najst si pracu, co si pre to uz urobila? mas profil na linkedin? zacala si posielat zivotopisy?
- ak chces ist na PN, vsetko sa da, v tomto state na mesiac dva, bez problemov, dokonca su aj diagnozy ked mozes mat celedenne vychadzky (teraz ma tu ukamenuju),
-mas 9 rocne dieta, sorry kvoli nemu nemusis robit do 16:00, toto dieta dokaze chodit zo skoly same, aj na kruzky, urobi si same domace ulohy len ich skontrolujes..... treba dieta zacat ucit samostatnosti

a nie, tento stat nezaujima, ze nemas z coho platit ucty..... to je len tvoj problem.... je to smutne, ale je to tak

mamina7070
8. máj 2023

ja ti hlavne prajem aby si si cim skor nasa dobru novu pracu a medziobdobie kludne ries tou PN
hmotna nudza tebe nema zmysel
drz sa a neboj sa najdes

Strana
z2