Výsmech za prácu. Ako mám reagovať?
Baby ako by ste reagovali , keby sa vám vysmievajú za robotu, že oni by to v živote nerobili ? A načo také robím ...
Pracujem v sklade , kde majú bizu, bytové doplnky, práca má na moje počudovanie baví ,narobím resp.nachodim sa ,okolo 25 000 krokov , ale!!!robím kedy chcem, keď chcem ísť na rannú idem na rannú , keď na obednú idem na tu ..prípadne nejdem vôbec...
Dieťa mi nezobrali do škôlky , tak keď mám manžela doma tak idem ja...
Ozaj je to hanba robiť v sklade? Mám strednu , mám maturitu , aj na vysokú chcem ísť ale môj muž pracuje na 3 smeny , nemôžem ísť pracovať vo svojom obore , kde home Office neexistuje...že načo som študovala ,keď robím teraz toto🤷
Každý hrá s takými kartami akými moze , či?
A zarobím ,čo je pre mňa hlavne , mužova výplata nám síce pokryje všetko ale ono v dnešnej dobe , mať naviac nie je na škodu ..🤷
Aj ja počúvam z môjho okolia a ty sijes? Áno sedím za strojom od 7 do 14.00 a sijem.. Nikdy pred tým by som to nerobila.. Ale nedá sa inak muž v zahraničí a pracovná doma mi sedí.. Je to ťažké ale výplata poteší aj keď to nieje veľa.. Ale aspoň nemôžu povedať ze sedím doma🤣a je mi to aj fuk som hrdla ze sa snažím prispieť do domácnosti..
Za akukolvek pracu sa netreba hanbit...a byt si vedomi svojej hodnoty......ved keby sme boli vsetci rovnaky...a taki ctiziadostivy......kto by nam podal pohar vody? Stroj ...automaticky robot...co znamena v dnesnom svete pojem praca? Hlavne aby vam to vyhovovalo a hospodarili ste si s tym co mate a ako sa uzivite...

Dolezite je ze si v tej praci spokojna! Smeju sa len debili, kazda praca je dolezita. Treba skor prehodnotit a zmenit kamaratov, nie pracu....