icon

Vziať pracovnú ponuku, aj keby som mala dochádzať?

scarlett1410
27. dec 2018

Ahojte! Po materskej pracujem cca 8 mesiacovv jednej firme v pesej dostupnosti od domu. Chodim.do.prace kazdy den na 8 hodin ale pracujem na zivnost, (ziadne odvody, ziadne stravne listky, lekar, dovolenka ale ano) plat je vcelku dobry, kolketiv fajn (som.jediny zamestnanec 2 sefov) praca nie je stresujuca. Nedavno mi dali ponuku z inej firmy - nadnarodnej korporacie -TPP, plat o cca 300 eur vyssi, 13ty plat, moznost prace z domu 4x do.mesiaca, ale.praca je od bydliska vzdialena 30 minut autom - prevozim cca 150 eur plus minimalne hodina v aute.. taha ma to do novej prace ale bojim sa dochadzania, bojim sa ci z 8 hodin prace nebudu kazdodenne nadcasy, ako zosuladim dieta a pracu. zmluvu dostanem.najprv len na rok..a aj ked je to medzinarodna firma na slovensku sa rozrasta co na jednej strane moze byt vyhoda kedze budem.druhym zamestnancom a mozem.postupit a na druhej strane sa bojim.ci sa firma uchyti..na druhej strane s pracou na zivnost nie som uplne stotoznena, co sa tyka sucasnej prace mam aj urcite "na viac" a nemam sa tam moc kde posunut.. uz som bola rozhodnuta pre novu pracu ale v starej ma stale presvieďcaju nech zostanem ale zaplatit ma.lepsie nevedia resp.nechcu..dakujem.za rady 🙂

denne v aute..

Strana
z2
koniarova
29. dec 2018

@scarlett1410 robia s poľnohospodárskou technikou?

scarlett1410
autor
29. dec 2018
koniarova
29. dec 2018

@scarlett1410 Čo ja viem,tak je to stabilná firma.

scarlett1410
autor
29. dec 2018

@koniarova ja si tiez myslim, len teda neviem ako je to s tymi nadcasmi a tak, toho sa trochu bojim..

koniarova
29. dec 2018

@scarlett1410 Tak to neporadím. Držím prsty.

scarlett1410
autor
29. dec 2018

@koniarova dakujem 😊

wena
30. dec 2018

Podľa mňa dochádzanie 30 min. autom nie je nič strašné, mne to príde skôr bežné.

petamada
5. jan 2019

@scarlett1410 ja robim na zivnost,uz pol roka platim aj odvody a je to cca sp151 a 64 zp,ziadna dovca (trcim kazdy den okrem 2tyzdne v lete v robote),9 hodin denne,ziadny prispevok na stravu, 8 rocne dieta,samozivitelka,a napriek tomu ze plat je super, vadi mi velmi z e nie som doma a ziadna dovca,takze za mna by som isla hned do tej prace na tpp,ocenis v huducnosti nie mozno hned!.

Strana
z2