icon

Zabudnuté vedomosti po štátniciach

2. máj 2025

Stalo sa vam, ze po tazkych statniciach ste zabudli hned vsetko, co ste sa naucili? Ako potom ste fungovali v praci?

nika11103
2. máj 2025

Ja som okamžite všetko čo som sa krvopotne naučila po skúške lusknutím prsta zabudla 🤣

marianarem
2. máj 2025

Ja mam pocit, ze sa to deje vacsine mojich studentov po vacsine skusok 🙂

moonlight1210
3. máj 2025

Neboj sa, ono to v hlave mas. Az to budes potrebovat, zacne sa to zase objavovat. Mozno si budes musiet daco najprv precitat, ale uz presne vies, co hladas a chces citat, ake informacie, aby si si to obnovila. Uz to nebude tapanie.
A zvysok sa popritom zase vynori z temnoty. Ako taky moment Heureka! Uz si spominam!

mandzula
3. máj 2025

Jasne, mozog po narocnom obdobi potrebuje reset. Podstatne veci a najma suvislosti v nom ostanu a vynoria sa (aj s pomocou, ked bude treba), ked to budes realne potrebovat.

kp7333
3. máj 2025

ano, zabudla. v praci som to aj tak nikdy nepotrebovala.

kacena4
3. máj 2025

a potrebuješ v práci používať 100% vedomosti zo štátnic??

kvietok1233
3. máj 2025

Áno nepamätám si už nič 🤣

danniiee8
3. máj 2025

Ja keď som vyšla od komisie a vedela som, že asi prejdem (všetko som vedela), v momente keď som zatvorila dvere úplne podvedome som si povedala ,,môžem začať zabudat" 😄 ale v mojom prípade všetko dôležité si pamätám, keďže som študovala už popri práci a škola bola najmä formalita s maximom poučiek a hlúposti, ktoré som nepoužila ani pred, ani po štátniciach. Dôležité veci nezabudneš, veď si sa učila celé štúdium a nielen pred štátnicami.

podbel2512
3. máj 2025

V zivote som nic zo statnic v praci nepotrebovala.