icon

Zamestnávanie ľudí do DE, CZ

27. júl 2022

Mate skusenosti? S sa tym zarobit? Dik

martinmmartin
27. júl 2022

Ako vsade na svete. Ak vies robit to co vie kazdy druhy tak tvoj zivot nebude nikdy stat za vela , nech si kde si. Ak dokazes robit nieco co len tak niekto nedokaze tak sa mas kralovsky.

melanta
28. júl 2022

Áno, dá sa zarobiť. Do DE hľadám práve človeka s platom 8000 eur + veľmi dobré bonusy, k dispozícii byt, Audi Q7.

autor
28. júl 2022

@martinmmartin jasne len kazdy clovek si namysla ze je vynimocny a lepsi pritom nieje kazdy clovek sa precenuje niekto skolu nema nevie nic extra. A zarobi viac ako kto ma cy titulov ale to sme uz odbocili od temy tak laskavo pis k veci

autor
28. júl 2022

@melanta pis k beci laskavo a odpivedaj na otzsku nepytam sa ma zaribky v d tam som robil 10 rokov

martinmmartin
28. júl 2022

To o skole vobec ale vobec nieje. Prave naopak, skolu ma kde kto a na zadok z toho nikto iba preto nepadne. Ide o to co dokazes pridat hodnotu tam kde to iny len nedokazu. Ak vies nieco robit co nieje len tak instantne nahraditelne hocikym co ide prave okolo. Tym si vlastne vyradis konkurentov co s tebou predavaju svoju pracu na tom isto trhu a ty mas ovela lepsie podmienky.

melanta
28. júl 2022

Moja provízia je 2-3 násobok mzdy človeka, ktorého nájdem keď nastúpi, to je k veci. Takže áno, dá sa zarobiť tým, že zháňaš ľudí. Ty zrejme ale myslíš skôr agentúru a najímanie rôznych profesií. Nuž vzhľadom k tvojím reakciám ti odporúčam robiť niečo iné. Týmto štýlom sa v tomto biznise neuplatníš. To je tiež k veci.

autor
28. júl 2022

@martinmmartin pytam sa ci sa
Oplati ist do toho ze by som zamestnaval ludi

autor
28. júl 2022

@melanta je k veci no hore si to nenapisal

autor
28. júl 2022

A nie nemam na mysli si urobit agenturu

melanta
28. júl 2022

No takto. Známa ma firmu, najíma ľudí pre Francúzsko, majú úväzok u nej, ale robiť chodia do FR. Má účtovníčku a personalistku na plný úväzok. Nonstop na telefóne, aj v noci, pretože všetko, všetko rieši ona resp. jej 2 zamestnankyne. Ubytovanie, prihlasovanie do SP, ZP, mzdy, odvody, poistenie v zahraničí, stravné. Samostatná kapitola sú úrazy, ktoré sa stávajú. No a samozrejme kontakty, ten biznis by jej nešiel, ak by nemala kontakty. Tých firiem, ktorí poskytujú ľudí je na trhu veľa. A väčšina sa najíma cez vzťahy a na dobré referencie tých vzťahov. No a aj tak si myslím, že dotyčná nezarobí nejak extra. Na bežný život áno, ale nie na to, aby išla 3x ročne k moru. A keď vidím, koľko pracuje a že je 24 hodín denne a 7 dní v týždni na mobile, tak to za tie peniaze nestojí. Detto to, čo robím ja. Je super dostať mega províziu, ale ak nemáš kontakty, človeka nenájdeš, zároveň ak sa ideš stretnúť s nejakým CEO aby si pre neho hľadal človeka, ak si nerobil tiež CEO či niečo podobné, ťažko sa k nemu dostaneš.

autor
28. júl 2022

@melanta a sprostredkovanie prace ze som szco ale iba to spristredkuvam ?

melanta
28. júl 2022

No to, čo som písala vyššie, oni robia sprostredkovanie. Tí ľudia nie sú u nej zamestnaní. Ale všetky tie veci, zmluvy, vyplácanie, prihlasovanie, bývanie, úrazy, cestovanie, všetko rieši ona. Ak to má riešiť zamestnávateľ resp. ten, kam ide človek pracovať, tak potom nepotrebuje sprostredkovateľa. Čiže musíš ovládať pracovné právo danej krajiny, dane, poistenie, cestovanie a ubytovanie zastrešiť, atď atď. Tak to funguje so sprostredkovaním práce aj na Slovensku. Ak niekto sprostredkuje zamestnanca, všetko zastrešuje sprostredkovateľ. Preto to firmy využívajú, aby všetku túto otravnú a ťažkú administratívu nemuseli robiť oni.

autor
28. júl 2022

@melanta tak to je zaujimave lebo u nas dilina z dediny prac pravo isto neovladaju kazdy druhy to robi ako nechcem to zlahcovat no mne to oride ze hoc ake dilino takto uz moze zarabat

melanta
28. júl 2022

A si si istý, že tí dilinovia robia sprostredkovanie práce v zahraničí? Nemyslím. Opýtaj sa ich priamo, čím a ako sa živia. Sprostredkovanie práce funguje tak ako píšem.

autor
28. júl 2022

@melanta prrsne neviem to je pravda no aspon sa prezentuju tym , ze ,,mam ludi v Cz”

ankare
28. júl 2022

@melanta o aky Job ide?

melanta
28. júl 2022

"mám ľudí v CZ" bude zrejme znamenať, že má pár robotníkov a nie že robí sprostredkovanie práce.

melanta
28. júl 2022

@ankare stavebníctvo, manažér pre strednú a východnú Európu, NJ a AJ vrátane odbornej terminológie samozrejme.

autor
28. júl 2022

No bed to sa vlastne pytam cely cas

melanta
28. júl 2022

No veď si založ s.r.o. alebo živnosť, zamestnaj ľudí, žien si účtovníčku, ktorá ti urobí účtovníctvo a mzdy pre ľudí. Zháňaj ľudí a posielaj ich tam. Poskytni im auto alebo im zaplať cestu, vybav ubytko, potom ich vyplať.

andy8359
14. aug 2022

Dobrý vecer chcela by som ísť robiť do Amazonu do Prahy, aké máte skúsenosti? Dajte vedie. Ďakujem za všetky info