Zamestnávateľ vyžaduje týždenné testy a ja sa zo zdravotných dôvodov nemôžem očkovať
Ahojte chcela som sa opýtať ci neviete ako je to teraz s testovaním.. Pre zdravotné dôvody sa očkovať nemôžem ale môj zamestnávateľ vyžaduje týždenny test a teda to popri práci ani nestíham a aj to ide do peňazí. Neviem sa nikde dovolať kde by mi poradili.. Ďakujem za odpovede
@majuska940 aj od mojej tety chce vedúca až sa testuje .očkovať sa nechce takže týždeň sa testuje už od polovičky augusta kvôli tomu že v meste boli slávnosti .o ruke máme MOM a tam 10€ 🙈
@majuska940 Neviem akú máš diagnózu ale na testy môžeš chodiť? Lebo ja sa očkovať kvôli chorobe nemôžem a takisto mam papier aj od lekára že sa ani testovať nemôžem,takze mam pokoj.
@zefyra mam problém s krvou tak mi neodporúčajú a v podstate možno by som mala už aj papier ze sa nemôžem testovať lebo mam aj s dutinami no to už by ma asi vyhodili a to by som nerada hmm

Tak povedz, nech ta veduca otestuje zdarma a maš vybavene, no chodit 4x do tyzdna 40km na testy ako samoplatca ... a nechce sa ta veduca zbavit, ked odmieta samotest? že ťa proste donútiť, aby si dala výpoved?