Zarábam málo?
Ahojte, chcem sa opytat na Vas nazor, ci podla Vas je moja mzda nizko ohodnotena na to, aku poziciu/povinnosti mam, pretoze mne pride ze ano, ale ludia mi hovoria ze sa nemam co stazovat a mam byt rada za to co mam.
Pracujem v presovskom kraji, v nie malej firme, ale nie je to korporat. Som jediny zamestnanec. Nechcem blizsie specifikovat ale vsetko okolo firmy robim z 95% ja sama. Ide o velmi zodpovednu pracu, ktora si vyzaduje velmi vela znalosti z daneho odboru. V danej firme vybavujem objednavky, faktury, samozrejme dobropisy, staznosti a vsetko co sa tyka kupy nasho sortimentu cez internet, spravujem dany internetovy obchod, balim objednavky, posielam. Okrem toho vsak predavame techniku, ktoru zakaznikom priamo predavam, pripravujem. Musim mat znalosti co komu ponuknut, vsetky veci vediet. Nasledne denne tuto techniku servisovat, chapte ze pri 500 klientoch su s nou denne problemy a teda volaju, chodia a ja musim riesit technicke veci, musim vediet identifikovat problem, opravit softver, vediet ktora chyba je aka, ako ju opravit, niekedy to zahrna programovanie, inokedy rucnu opravu. Okrem toho teda musim viest aj vsetku komunikaciu so vsetkymi dodavatelmi, nakup tovaru, logistiku. Hladam nove obchodne prilezitosti, castokrat zo zahranicia, kedze moja anglictina priniesla do firmy takuto vyhodu. Setria sa takto peniaze kedze predtym firma nakupovala od slovenskych dodavatelov. Samozrejme pripravujem podklady ekonomovi,umyvam tyzdenne firmu. Ked je to potrebne musim vziat auto a ist vyriesit vec priamo za klientom. odkedy tam pracujem firma nebola na tom nikdy lepsie, obraty a aj vsetky statistiky sa niekolkonasobne zvysuju. Prinasam napady, vsetko robim nacas. Castokrat je to psychicky velmi narocne, ked sa nahrnie za den 20 ludi ktorych treba urgentne riesit. Moja plat je cca 900€ ak je lepsi mesiac. Aky je vas nazor? som z toho mierne frustrovana kedze ma praca bavi ale pride mi to neprimerane mojej zodpovednosti kedze vidim kamaratku ktora robi v inej firme iba faktury spolu s 4 dalsimi zenami a zarobi viac. pride vam moja frustracia eopodstatnena? vsetci mi hovoria ze ci chcem miliony, ale nemaju ani tusenie co vsetko v praci mam na starosti.

Nízko ohodnotená, bez debaty. Už dávno si mala pýtať viac. Pokiaľ nepytas, myslia si že si spokojná. Určite dajú, keď ako píšeš na tebe stojí celá firma. To že na jednom človeku stojí celá firma je blbosť majiteľa. Čo by bez teba robil?