icon

Zhnusila sa mi práca

3. máj 2021

Za mesiac dúfam uz budem doma. Totizto koncim mi zmluva na dobu urcitu a som tehotná v 14tt. To ako sa sefka zatvarila keď som jej oznamila tehotenstvo radsej ani komentovat nejdem. Ja vieeem ratali so mnou ako s dlhodobou posilou, ale podla jej reakcie si zjavne mysli ze som si to cele takto pekne naplanovala 🤦 tehotenstvo bolo neplanovane ale tesime sa ze k synovi pribudne surodenec.
Najviac ma stve ze som jej v dobrej voli navrhla, ze mozem este 2 mesiace potiahnut kvoli zauceniu noveho cloveka. No a teraz neviem ako sa z toho vykrutit. Sice na moj navrh zatial nepovedala nič, je podozrivo ticho, videla som na nete uz aj novu ponuku na moje miesto. No ale ak k tomu pride, budem sa musiet nejako z toho vykrutit lebo tu uz nechcem byt ani den navyse. Ano zhnusila sa mi robota, jej pristup ku mne a to ako zrazu vsetko nahana, vala mi kopec roboty aby sa co najviac porobilo. Za dalsie ja po 8 hodinach sedenia za PC som stuhnuta boli ma cela panva a krize. Ako by ste to vyriesili na mojom mieste? Uz nemam naladu na nejaky uprimny rozhovor s ňou, kedze som sa snazila byt fer a ona dobre ze ma neobvinila z toho ze som si to cele naplanovala. Mam cakat s cim pride ci jej to povedat cim skor.

Strana
z2
luccija
3. máj 2021

@potvorka88 chápem, ale nikto nie je nenahraditeľný a úrady práce plné ľudí väčšinou to je odpoveď zamestnávateľa.Ved autorka nejde ku konkurencii nepodrazila firmu a aj, keby išla aj ľudia si môžu vyberať.Necitila by som sa vinna

maminkasisa
3. máj 2021

@janka_23 prepac ale ak smiem vediet, aky mal na to dovod, dobrych zamestnacov si zamestnavatel vazi a vychadza v ustrety

janka_23
3. máj 2021

@maminkasisa znižovanie stavu zamestnancov a keďže moje kolegyne boli 50+ ktoré by si ťažko našli inú prácu vyhodil mňa lebo som podstatne mladšia.

ankaanka1977
Autor odpoveď zmazal
lopka1313
6. máj 2021

@janka_23 inak mne sa stalo to iste, tiez som odisla ako najmladsia, lebo kolegyne 50+ (cely zivot v tej istej firme) by si tazko nasli nieco ine... ja mam len 30 a zaroven VS, tak som sla ja... aj ked mna sa najskor sef spytal, ci pojdem a potom sme sa dohodli (vratane odstupneho).

janka_23
7. máj 2021

@lopka1313 ja som tiež dostala odstupné, ale napriek tomu to bol pre mňa sok. Ale čo už, život ide ďalej a verím, že si nájdem niečo lepsie

tinka308
18. máj 2021

Ak by ste chceli porozmýšľať nad svojou situáciou z rôznych uhlov a nájsť to pravé riešenie/uvedomenie pre vás, ponúkam vám možnosť koučovacieho rozhovoru (sled otázok zameraných na želanú realitu a vaše zdroje/možnosti) zadarmo.

Strana
z2