icon

Zlý dátum v dohode o skončení pracovného pomeru

princesssska
27. apr 2025

Ahojte

Pred časom som skončila v práci a podpisovala som dohodu o skonceni PP.

Na dohode je uvedený zlý dátum podpisu namieeto 2.12.2024 je 2.12.2025

Ostatne nalezitosti su spravne. Je to podstatna chyba ovplyvnujuca platnost dohody ?

Dakujem

lenka7477
27. apr 2025

samozrejme že je to chyba

simca06022011
27. apr 2025

zalezi na tom ci chce aby to bola chyba ovplyvnujuca platnost dohody :D

princesssska
autor
27. apr 2025
@simca06022011

zalezi na tom ci chce aby to bola chyba ovplyvnujuca platnost dohody :D

@simca06022011
Ano, spravne. Potrebujem od nich len jednu malickost, nepotrebujem sa s nimi nejak natahovat. Len toto by bolo moje eso v rukave 😃

simca06022011
27. apr 2025

Akákoľvek chyba na zmluve môže byť problém... tak skus. Ale to kedy sa zmluva vystavila, keď je jasný preklep podľa mňa nie je žiadny extra problém. Keby bol dátum ukončenia pp zle uvedený tak by to bol jasný problém... ale to je môj pohľad. Ale tak možno nejaký právnik sa ozve 😊

koniarova
27. apr 2025
@simca06022011

Akákoľvek chyba na zmluve môže byť problém... tak skus. Ale to kedy sa zmluva vystavila, keď je jasný preklep podľa mňa nie je žiadny extra problém. Keby bol dátum ukončenia pp zle uvedený tak by to bol jasný problém... ale to je môj pohľad. Ale tak možno nejaký právnik sa ozve 😊

@simca06022011 tiež sú myslím, že je to preukázateľne len administratívna chyba.

koniarova
27. apr 2025
@princesssska

@simca06022011
Ano, spravne. Potrebujem od nich len jednu malickost, nepotrebujem sa s nimi nejak natahovat. Len toto by bolo moje eso v rukave 😃

@princesssska čo tým chceš dosiahnuť?

lenka7477
27. apr 2025
@princesssska

@simca06022011

@princesssska aké eso v rukáve ? Veď podľa toho dátumu by si mala byť zamestnaná , a ty do práce nechodíš - tak aj tak by si už bola vyhodená za A A A

koniarova
27. apr 2025
@lenka7477

@princesssska aké eso v rukáve ? Veď podľa toho dátumu by si mala byť zamestnaná , a ty do práce nechodíš - tak aj tak by si už bola vyhodená za A A A

@lenka7477 presne.

tiika
27. apr 2025

@princesssska dátum skončenia PP je správne? Je to administratívna chyba, neovplyvňuje ani nejako nemení vôľu oboch strán ukončiť PP k určitému dátumu. Dalo by sa to doložiť inými dokumentmi, ktoré si v tej súvislosti podpisovala či preberala napr.zápočtový list atď.