icon

Zrušili mi nahlásenú dovolenku tesne pred odchodom

25. júl 2023

Vedenie mi zrušilo riadne nahlásenú dovolenku tesne pred odchodom.Dozvedela som sa to náhodou.A neviem ako reagovať.Vztahy v práci sú zle.Isli by ste aj tak alebo?

Strana
z2
h2
25. júl 2023

Ale nechápeš, že keď si dovolenku nahlásila a nikto ti oficiálne nepovedal, že ti ju rušia, tak ju zrušenú nemáš? Keby ti kolegyňa nebola povedala, že niečo (bohvie, čo) počula, tak o ničom nevieš a pokojne na dovolenku odídeš.

autor
25. júl 2023

@h2 chápem,len mám obavy čo bude,keď nebudem ten týždeň v práci a vedenie sa rozhodne,že dovolenku nemám. U nás sa deje všeličo,takže to "bohviečo pocula" beriem skoro ako hotovú vec

eleanor2510
25. júl 2023

Presne, priamo tebe to predsa nepovedali. Ak to u vas funguje tak, ze nic pisomne nedavas, iba ustne, a mas to týmto sposobom schválené, nikto priamo tebe nepovedal ziadnu inu informáciu, tak o ničom nevieš.

eleanor2510
25. júl 2023

Ak sa toho obavas, chod sa opytat v zmysle: Dobry den, pripomínam sa s tou dovolenkou, plati to podla dohody? Budes mat dusu namieste

h2
25. júl 2023

@eleanor2510 Toto radšej nie, lebo to využijú a povedia, že žiadnu dovolenku nemá. Tvárila by som sa, že rátam normálne s dovolenkou, keďže mi nikto oficiálne nepovedal, že ju mám zrušenú.

h2
25. júl 2023

Autorka, nemôžu sa zrazu rozhodnúť, že dovolenku nemáš, keď už na nej budeš. Kým ti vedenie vyslovene nepovie, že ti ju rušia, ber to tak, ako že na ňu ideš. "Jedna pani povedala" nie je relevantný zdroj informácií.
Kedy vlastne máš mať tú dovolenku?

maranco
25. júl 2023

* vedenie neodzdravi,povie,že ak požadujeme to a to nevážis si zamestnávateľa a ak máš niečo proti,nech sa páči,tam sú dvere *
Tak také vedenie čo si neváži svojho zamestnanca si ho ani nezaslúži.

autor
25. júl 2023

@h2 túto sobotu, v noci cestujem, do ďalšieho víkendu. Ísť pôjdem určite, ale čakám, že mi zavolajú alebo napíšu a ako som sa tešila po rokoch bez dovolenky tak mi to kazí chuť.

@maranco chcem odísť,len potrebujem hneď aj nastúpiť do inej práce,kým nemám niečo isté,nedám výpoveď

sasesoe
25. júl 2023

Nevies to vykryt pandemickou ocr? - pre kazdy pripad... pripadne klasickou, od pediatra...

Strana
z2