Zúčastnili by ste sa kurzu na prevenciu vyhorenia?
Zúčastnili by ste sa takého kurzu? Ak áno, koľko by ste zaň boli ochotné zaplatiť?
Nejaká pridaná hodnota tam určite je.
Urcite by som si taky kurz neplatila 🙂 work life balance neni ziadna raketova veda
Radsej by som minula peniaze na poriadny relaxacny pobyt, kde sa da vypnut hlava. Alebo na vylet mimo civilizaciu aby ma nikto neotravoval.
To si mas platit sama? Rada zadarmo: praca nie je zajac, rob si robotu a nestaraj sa o pletkarenie, idealne maj priatelov vylucne mimo prace a svoje hobby. A pracovne problemy riesim ale neprezivam.
Syndróm vyhorenia je stále častejší jav - žiaľ stále veľmi podceňovaný. Neviem do akej miery by o to ľudia mali záujem po vlastnej osi (podľa tejto diskusie asi veľmi nie). Ja by som to minimálne zvážila, ale sumu neviem.
Možno nejaký uvedomelejší zamestnávateľ by to svojim zamestnancom zaplatil - ale takých je ako šafránu
To si mas platit sama? Rada zadarmo: praca nie je zajac, rob si robotu a nestaraj sa o pletkarenie, idealne maj priatelov vylucne mimo prace a svoje hobby. A pracovne problemy riesim ale neprezivam.
@eeffka ale niektorí ľudia majú takú povahu, že vyhoria.Davaju si výzvy, sú sutazivi potrebujú ukázať iným, že to zvládnu, nechajú si nakladať, idú do toho s vervou, že spasia svet a musia.Alebo si naložia toľko fin.zavazkov, že aj musia a prerátajú sa.
Ja by som sa nezúčastnila… riešila som aj túto tému so psychologičkou, 1 na 1 individuálne, nejaký univerzálny skupinový kurz by ma nelákal
@eeffka ale niektorí ľudia majú takú povahu, že vyhoria.Davaju si výzvy, sú sutazivi potrebujú ukázať iným, že to zvládnu, nechajú si nakladať, idú do toho s vervou, že spasia svet a musia.Alebo si naložia toľko fin.zavazkov, že aj musia a prerátajú sa.
@luccija vies co sa musi? Len umriet 🤣 ja po rokoch v prqci ked vidim takychto spasitelov sa uz len smejem a vsetci mi vrqvia ze aka som vesela povaha 🤣🤣🤣 a to som od vyroby mrzut.
Každý je nahraditeľny + nedýcham len pre prácu....čiže porobim ale neprežívam to ..
To by bol fajn webinár zadarmo ako vstupná brána ku hodnotnejším kurzom 🙂

Také by mal platiť zamestnávateľ vtedy by som šla