icon

Zvažujem zmenu zamestnania - Lidl, Kaufland, Action

medvedmis
24. apr 2025

Ahojte, uvažujem nad zmenou zamestnania. Momentálne pracujem ako manažérka zmeny. Pociťujem vyhorenie, cely manažérsky tim je rozpadnutý, nefunguje komunikácia a do práce sa neteším. Keď prídem s dobrou náladou do polhodiny je preč, lebo sú tam všetci zdutí a ohovarajú sa navzájom. Nechcem byť v takom prostredí. Rozmýšľala som nad prácou v Lidli, Kauflande, actione, DM - manažérske pozície. Tieto obchody sú mi blízke a rada tam chodím ako zákazník. Máte niekto skúsenosti?

miskajerry
24. apr 2025

tak závisí od kolektívu, vzťahov, vedúceho zamestnanca, skús si dopredu zistiť tie vzťahy

personality
24. apr 2025

Daj na intuíciu, mne sa z týchto páči najviac DM 🤷‍♀️ Alebo nie všade Ta hneď možno zoberú… Tak pošli CV všade… 🙂 a nechaj to už na náhodu, pohovory a uvidíš aké budeš mať možnosti.

miskajerry
24. apr 2025

moj manzel robi v DM a je spokojný, majú dobrý kolektív

elanor
24. apr 2025

tak v Kauflande je o tom istom. Kazdy proti kazdemu, intrigy, ohovaracky a donasacky a donasaci. Robenie si zle a naschvaly tiez nieje castokrat tym ludom cudzie. To by si mala ako z dazda rovno pod okvap.

nynia
24. apr 2025

To je o kolektive na konkretnej predajni kamoska pracovala v 2 Lidloch, v jednom katastrofa bola rada ked odisla, druhy si chvalila.

domkakvet
24. apr 2025

@medvedmis bude zalezat od prevadzky, v kazdom meste to je inak.

denkabemommy
24. apr 2025

Do dm v prípade, že máš na to vek.. v jednej prevádzke (neviem či aj v ostatných) neprijali ženy nad 40r, kvôli tomu, že to bolo celkom dosť aj fyzicky náročné, skrz tovar.( A nie, tie, čo tam boli dlhšie a mali 40r nevyhodili, ak by niekoho zaujímalo 🙂 )

marcellka32
25. apr 2025
@denkabemommy

Do dm v prípade, že máš na to vek.. v jednej prevádzke (neviem či aj v ostatných) neprijali ženy nad 40r, kvôli tomu, že to bolo celkom dosť aj fyzicky náročné, skrz tovar.( A nie, tie, čo tam boli dlhšie a mali 40r nevyhodili, ak by niekoho zaujímalo 🙂 )

@denkabemommy ale to je diskriminácia

denkabemommy
25. apr 2025
@marcellka32

@denkabemommy ale to je diskriminácia

@marcellka32 🤷🏼‍♀️ svojim spôsobom áno, ale keď tam raz potrebujú fyzicky zdatného človeka, tak ho tam potrebujú, a očividne predpokladajú, že mladšia osoba bude mať lepšiu fyzičku.. ja tam nepracujem, takže mi to je jedno, len ak je autorka staršia, tak aby neplytvala časom 🙂

natalka13
25. apr 2025
@denkabemommy

@marcellka32 🤷🏼‍♀️ svojim spôsobom áno, ale keď tam raz potrebujú fyzicky zdatného človeka, tak ho tam potrebujú, a očividne predpokladajú, že mladšia osoba bude mať lepšiu fyzičku.. ja tam nepracujem, takže mi to je jedno, len ak je autorka staršia, tak aby neplytvala časom 🙂

@denkabemommy v DM manazerky skladaju paketovy tovar?
@medvedmis pytas sa upkne od veci. Nik ti tu nepovie aky kokektiv je v obchode kam ta prijmu. Jedine vestecka gula

renesance80
21. júl 2025
@natalka13

@denkabemommy v DM manazerky skladaju paketovy tovar?
@medvedmis pytas sa upkne od veci. Nik ti tu nepovie aky kokektiv je v obchode kam ta prijmu. Jedine vestecka gula

@natalka13 v obchode je menezer všetko aj pokladník aj dokladač keď treba