Zvažujem zmenu zamestnania - Lidl, Kaufland, Action
Ahojte, uvažujem nad zmenou zamestnania. Momentálne pracujem ako manažérka zmeny. Pociťujem vyhorenie, cely manažérsky tim je rozpadnutý, nefunguje komunikácia a do práce sa neteším. Keď prídem s dobrou náladou do polhodiny je preč, lebo sú tam všetci zdutí a ohovarajú sa navzájom. Nechcem byť v takom prostredí. Rozmýšľala som nad prácou v Lidli, Kauflande, actione, DM - manažérske pozície. Tieto obchody sú mi blízke a rada tam chodím ako zákazník. Máte niekto skúsenosti?
Daj na intuíciu, mne sa z týchto páči najviac DM 🤷♀️ Alebo nie všade Ta hneď možno zoberú… Tak pošli CV všade… 🙂 a nechaj to už na náhodu, pohovory a uvidíš aké budeš mať možnosti.
moj manzel robi v DM a je spokojný, majú dobrý kolektív
tak v Kauflande je o tom istom. Kazdy proti kazdemu, intrigy, ohovaracky a donasacky a donasaci. Robenie si zle a naschvaly tiez nieje castokrat tym ludom cudzie. To by si mala ako z dazda rovno pod okvap.
To je o kolektive na konkretnej predajni kamoska pracovala v 2 Lidloch, v jednom katastrofa bola rada ked odisla, druhy si chvalila.
Do dm v prípade, že máš na to vek.. v jednej prevádzke (neviem či aj v ostatných) neprijali ženy nad 40r, kvôli tomu, že to bolo celkom dosť aj fyzicky náročné, skrz tovar.( A nie, tie, čo tam boli dlhšie a mali 40r nevyhodili, ak by niekoho zaujímalo 🙂 )
Do dm v prípade, že máš na to vek.. v jednej prevádzke (neviem či aj v ostatných) neprijali ženy nad 40r, kvôli tomu, že to bolo celkom dosť aj fyzicky náročné, skrz tovar.( A nie, tie, čo tam boli dlhšie a mali 40r nevyhodili, ak by niekoho zaujímalo 🙂 )
@denkabemommy ale to je diskriminácia
@denkabemommy ale to je diskriminácia
@marcellka32 🤷🏼♀️ svojim spôsobom áno, ale keď tam raz potrebujú fyzicky zdatného človeka, tak ho tam potrebujú, a očividne predpokladajú, že mladšia osoba bude mať lepšiu fyzičku.. ja tam nepracujem, takže mi to je jedno, len ak je autorka staršia, tak aby neplytvala časom 🙂
@marcellka32 🤷🏼♀️ svojim spôsobom áno, ale keď tam raz potrebujú fyzicky zdatného človeka, tak ho tam potrebujú, a očividne predpokladajú, že mladšia osoba bude mať lepšiu fyzičku.. ja tam nepracujem, takže mi to je jedno, len ak je autorka staršia, tak aby neplytvala časom 🙂
@denkabemommy v DM manazerky skladaju paketovy tovar?
@medvedmis pytas sa upkne od veci. Nik ti tu nepovie aky kokektiv je v obchode kam ta prijmu. Jedine vestecka gula
@denkabemommy v DM manazerky skladaju paketovy tovar?
@medvedmis pytas sa upkne od veci. Nik ti tu nepovie aky kokektiv je v obchode kam ta prijmu. Jedine vestecka gula
@natalka13 v obchode je menezer všetko aj pokladník aj dokladač keď treba

tak závisí od kolektívu, vzťahov, vedúceho zamestnanca, skús si dopredu zistiť tie vzťahy