Zvýšenie platov pre vychovávateľky a asistentky
Toto sa tyka aj vychovavateliek a asistentiek?
Odmena aj zvysenie platov od septembra

Áno
@andreakotesova kolegyne tvrdia, ze nakolko patrime pod mesto, ktore nas plati tak sa nas to netyka. Ja som chapala, ze sa to tyka automaticky aj nas bez rozdielu kto to bude financovat...teda, ze sa na to musia vyclenit prostriedky
to mas ake kolegyne, preboha!
Áno, mesto na to dostane financie z ministerstva.
Vraj by malo dostať mesto a dať aj im. Ale kolegyne vraveli, že si počkajú,.či naozaj.
Po korone, keď dávali tých 400niečo sme museli bojovať, aby nám ich vyplatili, lebo to bolo určené pre učiteľov. Bolo jedno, že veľa z nás má zmluvu ako učiteľ alebo že sme boli jediné, ktoré chodili reálne aj počas pandémie do práce kvôli deťom ľudí z prvej línie.
A v sukromnej ms v sieti skol?
@lenusik26 ste financovaní samosprávou? Ak nie, tak nárok nemáš.
@lenusik26 to je už asi na riaditeľoch. Myslím že my sme v súkromnej nedostali alebo aspoň nie vychovávatelia. Učitelia si už nepamätám
@lenusik26 ste financovaní samosprávou? Ak nie, tak nárok nemáš.
@andreakotesova a kde to zistim?napr.kompenzacmy sme dostali
@andreakotesova a kde to zistim?napr.kompenzacmy sme dostali
@lenusik26 mal by ti to povedať nadriadený. Nam to oznámil už pred mesiacom. Naši s tým počítali.
Vraj by malo dostať mesto a dať aj im. Ale kolegyne vraveli, že si počkajú,.či naozaj.
Po korone, keď dávali tých 400niečo sme museli bojovať, aby nám ich vyplatili, lebo to bolo určené pre učiteľov. Bolo jedno, že veľa z nás má zmluvu ako učiteľ alebo že sme boli jediné, ktoré chodili reálne aj počas pandémie do práce kvôli deťom ľudí z prvej línie.
@vkatush nase vychosky za celu koronu prstom nepohli. Ked sa daval tento prispevok boli zdute. Mali 2 roky HO bez roboty.
@vkatush nase vychosky za celu koronu prstom nepohli. Ked sa daval tento prispevok boli zdute. Mali 2 roky HO bez roboty.
@benit tak my sme chodili každý deň, s deťmi sme sa pripájali online alebo s nimi robili úlohy, čo im učiteľky poslali, vysvetľovali im, ak nevedeli. A klasika, obed, von, nejaká hra/aktivita,...
Nesťažujem sa, bolo super mať len zopár detí, ja som si to užila, ale naozaj som si to odchodila, nemali sme žiadne HO.

Áno