icon

2tt od pozitívneho testu covid ma stále škriabe v dýchacej trubici

patricka
11. mar 2021

Ahojte som uz vysse 2tt od pozit testu, priznaky ustúpili avšak stále ma skriabe dychacia trubica je to neprijemne veľmi, bola som aj na rtg hrudníka, na pľúcach nemam nic, dala mi dr pre istotu antibiotika azitrox avšak stále to mam...take dráždenie škrabanie v tej trubice...uz som myslela ze je to aj z alergie ale lieky beriem tiez...mali ste aj vy nieco takéto po prekonani ochorenia?

cookie29
11. mar 2021

Prepáč ale dosť dobre nechápem súvislosť medzi 2 týždňami tehotenstva a pozitívnym Covid testom a príznakmi

mattkapd
11. mar 2021

@cookie29 ona ale nič o tehotenstve nepisala🙂

janai1
Odpoveď bola odstránená
moniika268
11. mar 2021

2tt sú 2 týždne tehotenstva 🤷🏻‍♀️

mattkapd
11. mar 2021

@moniika268 áno lenže 2tt je od MS do ovulácie to by pani ani nevedela ze je v druhom týždni tak logicky tam len dala pismenko navyse

patricka
autor
11. mar 2021

@janai1 pcr test

patricka
autor
11. mar 2021

Myslela som pcr test zle som to napísala

cookie29
11. mar 2021

@mattkapd
@janai1

TT = týždeň tehotenstva

patricka
autor
11. mar 2021

@moniika268 ale použila som to aj ako skratku

patricka
autor
11. mar 2021

@patricka zle som to napisala

mattkapd
11. mar 2021

@cookie29 ja chápem tiež som teraz 10tt takže skratkam takýmto rozumiem ale z textu je pre mňa logické že tehotenstvo pani nemyslela

janai1
Odpoveď bola odstránená
patricka
autor
11. mar 2021

@janai1 ja uz neviem co si mam dat...mna ani nie hrdlo ale trubica

janai1
Odpoveď bola odstránená
patricka
autor
11. mar 2021

@janai1 ano stoptussin kvapky som mala a nic...teraz som si nasadila sinupret keďže ja nemôžem hocičo kvoli to.u ze mam histaminovu intoleranciu

via88
11. mar 2021

Chvilu trva, kym sa sliznice zahoja. Vyckaj casu, bude ok. Ja na sliznice praslickovy caj pijem, aj na pluca je dobry. Po ciernom kasli mi vraveli, ze aj polrok trva, kym sa sliznice uplne zahoja a prestanem defintiivne kaslat, tak moze to tak byt asi aj s covidom. My sme mesiac po covide a stale mam pocit, ze som nejaka rozbita, v uchu mi praska, srdce sa mi rozbusi, ale uz je to ovela lepsie.
Ten zvyk pisat tt uz stale na vsetko tiez ma vytaca 😁

nikpa
11. mar 2021

@patricka svokra je cca 6-7 týždňov po chorobe, stále chrči a bolí ju hrdlo, ATB vybrala minimálne dvoje len čo viem. A nie je to stará dôchodkyňa, má 53 a pred koronu bola v dobrom zdravotnom stave. U niekoho sa to takto ťahá. Držím palce aby si sa skoro úplne uzdravila.

nikita606nns
11. mar 2021

Ja žijem v zahraničí mala som covid len raz pľúca ma niekedy ešte pichnu zabolia mam dychcavost kašlem doktorka mi tu vravela ze to je normálne po korone a može to ešte dlho pretrvávať nedávala ma rtg pľúc ale počúvala ma a merala mi cez prst ako dýcham

patricka
autor
11. mar 2021

Snad sa to da čoskoro do poriadku, mozno je to aj tým, ze mam silnú alergiu...bohvie....
@via88 a ten caj si teda kupim aj ja, snáď bude lepšie...a este raz sa ospravedlňujem za tu skratku

didi2102
11. mar 2021

@patricka ja mám 3tyzfne po pocit vody v pľúcach,bola som na plucnom a všetko ok,proste chce to cas

janage
12. mar 2021

@patricka ahoj som mávala časté zápaly hrdla, za mňa na regeneráciu sliznice čaj zo slezu- kúpiš v lekárni alebo Plavnica eshop najlepšie kvet alebo kombinácia byľ kvet.
Hydropastilky alebo
Pastilky aspecton https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/asp... odporúčam 60ks balenie
A veľmi dobrý je čaj z čerstvého zázvoru s medom a citrónom

janage
12. mar 2021

@patricka odskúšané mam aj orofar pastilky majú lidokain a keď už len kde tu skrabe v hrdle tak septolete.
Mna napr. stredisko a strepfen ešte viac dráždia na kašeľ

patricka
autor
12. mar 2021

@janage ďakujem za typ ten čaj zo slezu poznám a nenapadol ma...tak skúsim aj to...zázvor nemozem