2tt od pozitívneho testu covid ma stále škriabe v dýchacej trubici
Ahojte som uz vysse 2tt od pozit testu, priznaky ustúpili avšak stále ma skriabe dychacia trubica je to neprijemne veľmi, bola som aj na rtg hrudníka, na pľúcach nemam nic, dala mi dr pre istotu antibiotika azitrox avšak stále to mam...take dráždenie škrabanie v tej trubice...uz som myslela ze je to aj z alergie ale lieky beriem tiez...mali ste aj vy nieco takéto po prekonani ochorenia?
@moniika268 áno lenže 2tt je od MS do ovulácie to by pani ani nevedela ze je v druhom týždni tak logicky tam len dala pismenko navyse
Chvilu trva, kym sa sliznice zahoja. Vyckaj casu, bude ok. Ja na sliznice praslickovy caj pijem, aj na pluca je dobry. Po ciernom kasli mi vraveli, ze aj polrok trva, kym sa sliznice uplne zahoja a prestanem defintiivne kaslat, tak moze to tak byt asi aj s covidom. My sme mesiac po covide a stale mam pocit, ze som nejaka rozbita, v uchu mi praska, srdce sa mi rozbusi, ale uz je to ovela lepsie.
Ten zvyk pisat tt uz stale na vsetko tiez ma vytaca 😁
Ja žijem v zahraničí mala som covid len raz pľúca ma niekedy ešte pichnu zabolia mam dychcavost kašlem doktorka mi tu vravela ze to je normálne po korone a može to ešte dlho pretrvávať nedávala ma rtg pľúc ale počúvala ma a merala mi cez prst ako dýcham
@patricka ahoj som mávala časté zápaly hrdla, za mňa na regeneráciu sliznice čaj zo slezu- kúpiš v lekárni alebo Plavnica eshop najlepšie kvet alebo kombinácia byľ kvet.
Hydropastilky alebo
Pastilky aspecton https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/asp... odporúčam 60ks balenie
A veľmi dobrý je čaj z čerstvého zázvoru s medom a citrónom

Prepáč ale dosť dobre nechápem súvislosť medzi 2 týždňami tehotenstva a pozitívnym Covid testom a príznakmi