icon

Agen na vysoký tlak

lhea
22. dec 2025

Ahoj, mojej mamine dali na tlak lieky agen, mate nejake skusenosti? Vela recenzii som nenasla. Ďakujem za skusenosti

lupajole
22. dec 2025

@lhea ja ich beriem a za mna v pohode.

anonym_4cf4a7
22. dec 2025

@lhea v pohode
Nech berie

sevrin
22. dec 2025

Bežný liek na vysoký tlak. Treba si ho sledovať 2 týždne, ak nezaberie, treba skúsiť iný. Používa sa aj Amlodipin, prípadne Indapamid (pozor, ide o diuretikum, treba si zaistiť zvýšený prísun draslíka), ak nezaberú ani tie, alternatívy sú Amlessa alebo Wamlox, oba sú silnejšie ale vedia zabrať.

nevenka
22. dec 2025

@lhea brala som po porode Amlopin, to je take ako Agen, mamina ma Agen a este dalsie k tomu. Znasali sme to uplne super, u mna casom zacalo zavodnovanie dolnych koncatin a zvysil sa mi tlak a pulz hlavne v dosledku nastupujucej hypertyreozy, takze mi to zmenili na betablokatory. Ale dlhu dobu to bolo super, dobre zaberal.

vorkola
25. dec 2025

@lhea No moja mama ho uivala mozno 10 rokov .A dostala z neho rakovinu prsnika,No velka skoda, ze so m si skor neprecitala pribalovy letacik, ,az mna to bohuzial, ale uz neskoro zaujalo az po jej smrti,A v tom letaciku, bolo zretelne napisane,,ze po rokoch uzivania agenu moze pacient dostat rakovinu prsnika,Moja mama je toho dokazom ,Sice zomrela ako 92 rocna, ale aj tak.inak bola vitalna, cely zivot v neustalom pohybe,, a este tu kludne do stovky mohla byt,lebo vsak mama je mama..Ale ona mi az po cca 9 rokoch uzivania povedala ze ju boli ruka,,no a pri prvom vysetreni hned mudr, nahmatal hrcku jak vlassky orech,hned operacia,,dopadla dobre ,zila este tri roky..Takze aj mne raz mudr, pri vyssom tlaku tiez tento liek, a hned som ho odmietla Na vysoky tlak je velmi dobry zihlavov caj,Mne pomaha..TAKZE AGEN NIE, je rakovinotvorny