Aké magnézium používate a odporúčate?
Dobrý deň všetkým! Idem sa sem opýtať ktoré magnezium užívate , ktoré preferujete a ste s ním spokojný? Viem teda, že je lepšia forma chelát ,biscyklinat ale este som objavila malat neviem ci správne píšem a ten sa užíva v doobednajsich hodinách. S ktorým máte pozitívne skúsenosti? ( značka, forma) ďakujem za inf. Prajem pekný deň! 😊🙏
Magnosolv
Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.
@chrobacik41 Bisglycinát horečnatý je to forma kt. je lepsie vstrebatelna. Konkretne od firmy NATIOS.
Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.
@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko
Ja si objednávam z brainmarketu, najlepšie je podľa mňa Magtein, ale mám od nich aj také na noc a aj na deň, ale magtein mi vyhovoval najviac, len cena je tam vyššia

No ja som si kúpil jednu značku má odporúčanie lekárničky a potom som si prečítal zloženie že je to obyčajný zle strebatelny oxid horečnaty. A preto by som aj ja chcel vedieť nejakú dobrú značku aby som sa znova nepopalil