icon

Aké magnézium používate a odporúčate?

chrobacik41
Dnes o 11:55

Dobrý deň všetkým! Idem sa sem opýtať ktoré magnezium užívate , ktoré preferujete a ste s ním spokojný? Viem teda, že je lepšia forma chelát ,biscyklinat ale este som objavila malat neviem ci správne píšem a ten sa užíva v doobednajsich hodinách. S ktorým máte pozitívne skúsenosti? ( značka, forma) ďakujem za inf. Prajem pekný deň! 😊🙏

jogy1984
Dnes o 11:58

No ja som si kúpil jednu značku má odporúčanie lekárničky a potom som si prečítal zloženie že je to obyčajný zle strebatelny oxid horečnaty. A preto by som aj ja chcel vedieť nejakú dobrú značku aby som sa znova nepopalil

natalia328
Dnes o 11:59

kralovske

anonym_aeb3fe
Dnes o 12:03

Magnosolv

anonym_0c4dfe
Dnes o 12:04

Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.

petulkahu
Dnes o 12:08

@chrobacik41 Bisglycinát horečnatý je to forma kt. je lepsie vstrebatelna. Konkretne od firmy NATIOS.

zuzana2910
Dnes o 12:12

Galvex, najlepšie na trhu.

anonym_d59c94
Dnes o 12:29
@anonym_0c4dfe

Mne najlepšie vyhovuje magnerot - teraz sa všetci do mňa pustia že to je poriadna mizerota.

@anonym_0c4dfe magnerot? Ved to je dobre magnezko

vero13
Dnes o 12:35

Ja si objednávam z brainmarketu, najlepšie je podľa mňa Magtein, ale mám od nich aj také na noc a aj na deň, ale magtein mi vyhovoval najviac, len cena je tam vyššia

anonym_96fd95
Dnes o 12:37

Ja mam toto. Zatial jedine z ktoreho ma neprehana

majlo1234
Dnes o 13:05

Ja si davam chelatovu formu na vecer. Hocjaku, co akirat mam

zabka79
Dnes o 13:06

@chrobacik41 magnerot