Aké príznaky ste mali po pozitívnom teste na chrípku B a ako dlho trvala?
24.12.som dostala teploty. Tie mi trvali 6 dni. Hrdlo ma nebolelo iba cele telo, hlava. Neskôr sa pridal kašeľ.
7.1.som išla do roboty ako tak vyliecena. A do konca januára som sa ešte necítila úplne fit.
Teraz už okej
My sme ju mali cela rodina a najkratsie bol chory 2 dni a najdlhsie 2,5 tyzdna. Boli sme naraz chori. Je to vysoko individualne.
Oh, dievčatá teším sa že ste to nemali až tak ťažké ako u mňa.
Mne to celé začalo hnačky , zvracanie, silné kŕče do žalúdka.Toto trvalo 5dní.Zrazu zlom , nastúpili na rad vysoké teploty, dusivy kašeľ, bolesť celého tela.A prosím trvá to už 11-ty deň
S tým , že ešte stále stále sem tam príde hnačka, pocit na zvracanie mám stále, do toho ešte strata čuchu a chuti.
Takže dnes 16-ty deň čo sa trápim a stále vyzerám hrozne.
Dutiny úplne upchaté, fukam zelené , kašlem jak tuberak...
Už ozaj nevládzem.
Chrípku som mala neraz, ale toto už je ako zlý sen :(
Všetkým chorým prajem skoré uzdravenie 🫶
Druhy tyzden mam kasel + extremnu unavu. Z toho mi asi zacinaju depresie, kedze ak sa aj posledne rana budim s lepsim pocitom, ze tusim mi uz nic nie je, tak pocas dna zacne neutichavy dusivy kasel, na ktory nic nepomaha a este horsia je ta unava, kedy nevladzem navarit, upratat. Doteraz som vzdy fungovala aj s teplotou aj so soplikom, ale tuto unavu nechapem
Presne ako aj u vás , aj u mňa tá únava je masaker :(
Nevládzem, ale že nič spraviť.

Dcera mala pred vianocami - teploty do 38, obcas cez den uplne bez, trocha kasel inak nic one, o 5 dni bola zdrava