Aké sú príčiny pohybov v okolí žalúdka?
Ahojte, mate prosim vas skusenost?
Dnes a vcera mam cely den pocit, ze mam v sebe pohyby v okoli zaludka, hore pod rebrami vpravo.
Citim to ako dieťa (jedneho syna mam, o druhe sa nesnazime, aj ms v poriadku pravidelna, ziadne nevolnosti atd.) Pohyby su ked lezim, sedim alebo stojim. Je to tak zvlastne neprijemne, akoby som bola v 5tom mesiaci. Nic neobvykle som nejedla, nepila, vetry nemam, stres nemam, neviem co viac napisat. Keby to trvalo chvilu tak neriesim. Ale toto je fakt 2 dni v jednom kuse, citim to aj na omak rukou ked si polozim, dokonca ma to zobudi zo spanku.
Prejavuje sa takto nejaka intolerancia? Ci som uz šiši a namyslam si to? Co mi chce zaludok a creva povedat? Sli by ste s tym k doktorovi?
Aj teraz ako lezim v posteli vecer, stale pohyby, uz si normalne pripadam akoby som si nevsimla ze som tehotna 🤭🤔🙂
@viestta 2 dni stale na tom istom mieste? Neustale a bez prestavky? Snad mas pravdu, diky
@adeladulova ci to nebudu fasciulacie. skus pozriet popis na nete. mne sa to stava sem tam aj niekde na bruchu, ci hrudniku
@adeladulova ahoj prosím ťa, ako to dopadlo s tými pohybmi?🙂...ja mám niečo podobné ale na ľavej strane, akoby som bola tehotná.
Ďakujem🙂
@morigan555 ahoj, nakoniec to samé odznelo, trvalo to 3-4 dní. Bolo to riadne nepríjemné a som rada ze sa to neopakovalo

Normalne sa ti presuva obsah criev, nerob paniku