Aké telové mlieko je najlepšie?
možno hlúpa otázka, ale poradíte mi dobré telové mlieko, tkoré naozaj niečo spraví s pokožkou a nieje len vyhadzovaním peňazí? kľudne môže byť aj z kategórie drahších, z lekárne a pod.
Ja mam z Dove akoby,, lepkavu,, pokozku. Ja pouzivam Garnier super sa vstrebava, Neutrogena je dobra, Nivea...musis sama najst co ti naj vyhovuje.... 🙂
Skusala som aj ten Garnier olej v spreji, ten nenormalne dobre vonia,pokozku som mala krasne prijemnu na dotyk,ale kedze to je olej vstrebanie trosku trvalo.
jednoznačne Neutrogena, už by som nemenila a to som fakt poskúšala kadečo.... ako jediná mi pomáha na suchú pokožku a vôbec nie je mastná ako Dove a pod.. S ostatných telových mliek Garnier, Dove a pod. som mala na druhý deň ráno znova suchú pokožku..
ja mam rada teplove sufle Smooth Sensation Nivea. je podla mna super. lahko sa natiera a pokozka je po nom jemna. alebo mam este rada Hydratacny teplovy krem s olivovym olejom Avon, prijemne jemno vonia, pokozka je krasne vlacna. obsahuje take malinke akoby "gulicky" olivoveho oleja. Odporucam tieto 2 vyrobky. vyskusala som uz kadeco, ale tieto 2 kremy su pre mna naj.
Ja pouzivam NIveu do sprchy a som s nou spokojna teraz ta nova na suchu pokozku takta fialovo modra je velmi dobre .... 😅
Baby mne vyhovuje hodne Dove. Striedam rozne typy. Občas teda dostanem alebo kúpim aj niečo iné, ale Dove mi vyhovuje a rada sa k nemu vraciam.
ja mam suchu pokozku, zacala som studovat zlozenie pripravkov a moja oblubena telova kozmetika je tato:
http://www.vasakrasa.sk/vyrobca-deep-steep-16
nadherne vonia, je cisto prirodna a pokozka je po nej krasne hydratovana a dlhodobo vonava, mnaaam
Kokosový olej 🙂 🙂 🙂 🙂 nahradí Ti všetky drahé krémy,dodá pleti elasticitu a budeš dlho krásna a zdravá,ak ho budeš aj vnútorne užívať 🙂 🙂 🙂
Všetky drahé parfémované mlieka sú prakticky o ničom..jeden šikovný lekár vravieva::"Bravčová masť má lepší účinok ako tie drahé krémiky v obchodoch" 😉 🙂 🙂
odkedy som objavila kokosovy olej,odvtedy nepouzivam ziadny krem.uzasny zazrak
dlhodobo som pouzivala biodermu, myslela som ze nic lepsie neexistuje ale ked som skusila kokosový olej z DM, ze uplny zazrak........ 😉 na plet, vlasy zuby, varenie, pecenie......
vyskúšala som už čokoľvek od klasiky z drogérie až po mlieka z lekárne. Nakoniec som skončila pri Bioderme, nič lepšie som doteraz nemala,pokožka úžasná a krásne napnutá dokonca aj môj menej všímavý manžel vidí rozdiel bez toho, že by som ho na to upozorňovala

ahoj, ja používam dove, pokožka ostane jemná 😉