icon

Ako dlho môže byť Vincentka otvorená v chladničke?

Včera o 07:22

Ahojte. Koľko môžem nechať otvorenú v chladničke Vincentku, ktorú máme na inhalovanie ? 🙂

kocuris
Včera o 07:25

Koľkokolvek. Aj rok. Riadne uzavretá. Nič jej nebude, neboj. My tiež máme na inhalovanie, keď je pridlho otvorená, vypijem ju a kúpim ďalšiu.

anonym_1d1f35
Včera o 07:26

Kým sa neminie, v zatvorenej fľaši sa jej nič nestane

anonym_0befb2
Včera o 07:28

Časom vyprchá, už nie je hermeticky uzatvorená

anonym_b8b6aa
Včera o 07:34

10 dni dávala jedna dr na insta . Akože môže byt aj rok nič sa nestane ale už nemá predsa účinok potom

kocuris
Včera o 07:52
@anonym_b8b6aa

10 dni dávala jedna dr na insta . Akože môže byt aj rok nič sa nestane ale už nemá predsa účinok potom

@anonym_b8b6aa doktori na inštaláciu toho popíšu. Na mraky. 10 dní? Mokrý sen predajcu Vincentky... Nechápem odkiaľ nabrala takú lehotu? Nejako to má podložené? Lebo ja môžem tvrdiť na insta, že 11... alebo 100...

kocuris
Včera o 07:54

Vincentka sa predáva v 7 dcl fľašiach. Nosný sprej vincentka 25 ml. Na nosný sprej je doba spotreby 1,5 roka... Ale vo fľaši to isté vydrží 10 dní? Wau!

kocuris
Včera o 07:57

Výrobca po otvorení fľaše uvádza 3 dni. Keď už doktorka píše, že 10...

kocuris
Včera o 08:00

9 z 10 doktorov ti predpíše ten liek, z ktorého má najlepšie provízie. Alebo dovolenku v Dubaji (aka farma konferencia) 😀

mullerova46
Včera o 08:15

Detská lekárka hovorí toto

anonym_b8b6aa
Včera o 08:15
@kocuris

9 z 10 doktorov ti predpíše ten liek, z ktorého má najlepšie provízie. Alebo dovolenku v Dubaji (aka farma konferencia) 😀

@kocuris jezis ale však to vidíš aj na tej vode veď predsa obsahuje minerály a to je dôležité na inhalácii .. logicky že otocrena je vyprchana však to vidí aj laik .. ale však rob ako uznáš za vhodne 😀

kocuris
Včera o 08:17

Ako vyprchá? Cez zátku? Hej hej 😀

kocuris
Včera o 08:20
@mullerova46

Detská lekárka hovorí toto

@mullerova46 moja fotka je priamo z fľaše Vincentky. Výrobca udáva 3 dni. Keď už teda chceme byť striktný... Osobne si myslím, že tomu bude prd... Ale nech si ju každý používa ako chce.

sisa0818
Autor odpoveď zmazal
sisa0818
Včera o 08:21
@kocuris

Ako vyprchá? Cez zátku? Hej hej 😀

@kocuris dobre kup si vincentku , otvor ju , odlej z nej , zatvor tou tvojou zátkou a nalej si z nej o 10 dni a do druhej si nalej čerstvo otvorenú .. potom nám pošli aj fotku, lebo myslím že ten obsah minerálov uvidis aj okom .. a tiež neporovnávaj cistu vincentku a sprej ktorý je hypotonicky a sterilizovaný
@kocuris

anonym_69b08f
Včera o 08:23

@anonym_autor Kým sa naodparí.

kocuris
Včera o 08:24

Nemám problém ju vypiť po mesiaci, ani po pol roku. Ostatní sa riaďte pokynmi doktorky z insta alebo pokynmi výrobcu. Mier 😀

mullerova46
Včera o 08:26
@kocuris

@mullerova46 moja fotka je priamo z fľaše Vincentky. Výrobca udáva 3 dni. Keď už teda chceme byť striktný... Osobne si myslím, že tomu bude prd... Ale nech si ju každý používa ako chce.

@kocuris ale každa minerálna voda vraj sa má vypiť do 3 dní takže by som sa priklonila asi k tomu. My ju užívame cca týždeň na inhalovanie a popri tom ju pijem 🙂

diankadop
Včera o 08:28

Mozes ju tam mat aj rok, ako tu zaznelo, ale strati ten ucinok, ktory ma mat. Tusim je na nej uvedene ako sa ma skladovat a ako dlho. Jasne, ze ked to predlzis o par dni, nic sa nestane, ale uz keby sme sa bavili o mesiacoch, no neviem...

kocuris
Včera o 08:32

Neotvorená asi 2 roky, otvorená do 3 dní. Naplniť inhalátor a do 3 dní vypiť. Ideálne tak. A @sisa0818, áno, čerstvo otvorená je lepšia.

anonym_c6536c
Včera o 08:33
@kocuris

@kocuris prosim ta netrep. Provizie leteli v 90. rokoch. Lieky stoja v dnesnej dobe 2-3 eura. Co by z toho dr mal? A duplom z Vincentky. To snad nemyslis vazne?😂

kocuris
Včera o 08:37
@anonym_c6536c

@kocuris prosim ta netrep. Provizie leteli v 90. rokoch. Lieky stoja v dnesnej dobe 2-3 eura. Co by z toho dr mal? A duplom z Vincentky. To snad nemyslis vazne?😂

@anonym_c6536c záleží aké lieky máš na mysli. Teda za tie 2-3 eurá. Nemyslím si, že provízie zanikli, ba naopak. Len zoficiálnili. Obchodní zástupcovia keby mohli rozprávať, bisťu... By sme čumeli, aké biznisy sa robia. Sa preber.

anonym_c6536c
Včera o 08:57
@kocuris

@anonym_c6536c záleží aké lieky máš na mysli. Teda za tie 2-3 eurá. Nemyslím si, že provízie zanikli, ba naopak. Len zoficiálnili. Obchodní zástupcovia keby mohli rozprávať, bisťu... By sme čumeli, aké biznisy sa robia. Sa preber.

@kocuris som od fachu. Netrep.

kocuris
Včera o 09:04
@anonym_c6536c

@kocuris som od fachu. Netrep.

@anonym_c6536c OK, fachmane 😀

anonym_c6536c
Včera o 09:05
@kocuris

@kocuris vies, to su take kecy ala farmabiznis, krmia nas chemiou, chcu nas zabit, zarabaju na nas...jeden blbec to povie a 10 dalsich blbcov to opakuje. Potom idu ti blbci do lekarne a kupia si vyzivovy doplnok za 20e. To je taka mierna forma dezolatstva.

kocuris
Včera o 09:06
@anonym_c6536c

@kocuris vies, to su take kecy ala farmabiznis, krmia nas chemiou, chcu nas zabit, zarabaju na nas...jeden blbec to povie a 10 dalsich blbcov to opakuje. Potom idu ti blbci do lekarne a kupia si vyzivovy doplnok za 20e. To je taka mierna forma dezolatstva.

@anonym_c6536c hamuj... Takéto som nič netvrdil. Nie som antivaxer. Ale ze farmafirmy robia obrovský biznis je fakt. Keď si od fachu, ta vieš...

kocuris
Včera o 09:08

Pôvodná debata o použiteľnosti Vincentky. Odchádzam stadeto

anonym_c6536c
Včera o 09:15
@kocuris

@anonym_c6536c hamuj... Takéto som nič netvrdil. Nie som antivaxer. Ale ze farmafirmy robia obrovský biznis je fakt. Keď si od fachu, ta vieš...

@kocuris ano, tvoria zisky. Tak ako ktorakolvek ina firma. Alebo myslis, ze by mali robit zadarmiko? Tusis aka dlha je cesta od napadu po realizaciu a vyrobu lieku? Su to miliony eur. Testovanie, skusanie, badanie, vyroba... niekolko rokov. Jasne, ze chcu svoje investicie spat a k tomu aj nieco zarobit. Mame velmi vela kvalitnych luekov doslova za par eur. Nie aby sme boli radi, potom pride nejaky lolo a zadrbe, ze lekar chce na vas zarobit.

kocuris
Včera o 09:21
@anonym_c6536c

@kocuris ano, tvoria zisky. Tak ako ktorakolvek ina firma. Alebo myslis, ze by mali robit zadarmiko? Tusis aka dlha je cesta od napadu po realizaciu a vyrobu lieku? Su to miliony eur. Testovanie, skusanie, badanie, vyroba... niekolko rokov. Jasne, ze chcu svoje investicie spat a k tomu aj nieco zarobit. Mame velmi vela kvalitnych luekov doslova za par eur. Nie aby sme boli radi, potom pride nejaky lolo a zadrbe, ze lekar chce na vas zarobit.

@anonym_c6536c chceš vidieť lolo? Pozri sa do zrkadla. Zjavne máš problém s pochopením čítaného textu. Ty lolo 😀

slavomira236
Včera o 09:56
@kocuris

@kocuris myslim ze tie 3 dni budu na pitie..na onhalovanie sme mali obela dlhsie v chladnicke..

kocuris
Včera o 10:21
@slavomira236

@kocuris myslim ze tie 3 dni budu na pitie..na onhalovanie sme mali obela dlhsie v chladnicke..

@slavomira236 Jasné. Ale tu má každý svojho "boha" 😉