Ako dlho trvá, kým Nolpaza začne účinkovať?
Z nicoho nic sa mi asi pred dvoma tyzdnami zacal vracat kysly obdah hore, po kazdom jedle dokonca aj cista voda mi isla spat hore, aj som v rozpati niekolkych dni zvracala 3x. Bola som u vseobecneho, dal mi nolpazu ze vybrat a ked nebude lepsie takna gastro. Brala som 10 dni, aj tak som citila ako keby obsah zaludka vkuse siel spat hore, pichalo v bruchu aj na zvracanie mi bolo ale nie az tak ako bez nolpazy. Ako dlho ste asi brali kym zabrali?
@anonym_autor ano stale kazde rano. Inac dlhodobo by sa uzivat nemala, ovplyvnuje vstrebavanie B12 ale to len pre zaujimavost. Nemam s nolpazou ziadny problem, zda sa ze robi co ma
@ljmmm ved prave ze dlhodobo by sa nemali, preto sa cudujem
ja som uzivala cca 14-30 dni vkuse, ale vzdy len ked som mala velky problem a brala aj ine lieky. radsej sa treba zamerant na dietu, pri refluxe ma lepsi vyznam ako branie liekov
ja som uzivala cca 14-30 dni vkuse, ale vzdy len ked som mala velky problem a brala aj ine lieky. radsej sa treba zamerant na dietu, pri refluxe ma lepsi vyznam ako branie liekov
@kacena4 prave ze mam aj dietu, jem varene chude maso, ubrala som korenia, vylucila paradajky kecup horcicu, cibulu, cesnak smazene jedla (tie som aj tak velmi nejedla) mensie porcie viackrat denne, vysadila som perlive napoje, cokoladu a ine sladkosti, mliecne vyrobky. Ale nejake extra zlepsie sa neobjavilo.
@kacena4 prave ze mam aj dietu, jem varene chude maso, ubrala som korenia, vylucila paradajky kecup horcicu, cibulu, cesnak smazene jedla (tie som aj tak velmi nejedla) mensie porcie viackrat denne, vysadila som perlive napoje, cokoladu a ine sladkosti, mliecne vyrobky. Ale nejake extra zlepsie sa neobjavilo.
@anonym_autor máš 20mg alebo 40mg? Mne sa po vybratí 1 krabičky 40mg vždy polepší. V tvojom prípade, smer gastro. Spraví ti vyšetrenie, odoberie vzorky a budeš múdrejšia.
@anonym_autor máš 20mg alebo 40mg? Mne sa po vybratí 1 krabičky 40mg vždy polepší. V tvojom prípade, smer gastro. Spraví ti vyšetrenie, odoberie vzorky a budeš múdrejšia.
@anonym_4273e7 cakacia doba na gastro vysetrenie su 2 mesiace, neviem si predstavit byt v tomtonstave tak dlho
@anonym_4273e7 cakacia doba na gastro vysetrenie su 2 mesiace, neviem si predstavit byt v tomtonstave tak dlho
@anonym_autor áno, bohužiaľ to poznám. Ale čím skôr sa objednáš, tým skôr to bude. Obvolaj viacerých, možno budeš mat šťastie. Dovtedy aspoň tu Nolpazu. Máš aj diétu, žalúdok by sa ti časom mal skludnit.

uzivam druhy rok vkuse. mam to predpisane od gastro