Ako dlho trvá bolesť po operácii obličkového kameňa?
Ahojte, v stredu mi vyberali ladvinovy kamen a zaviedli mi aj znovu stent. Chcem sa opytat či aj vy ste mali bolesti po operacii a ako dlho vam trvali? ďakujem
@wwwwerunka no mne ho zistili v januari, len mi ho nevybrali lebo som mala vysoky zapal a este nejaky hnis mi z tade isiel tak mi dali stent a 9teho ze mi rozbili kamen a vysali to a znovu mi dali stent na 4tyzdne, ale niekedy mam bolesti a riadne. To mi je divne ze v januari ma nic nebolelo a teraz ma to zvykne boliet kazdy den
@ma_xx a bolesti su v oblicke alebo v mocovom mechury?
@wwwwerunka v obličke lebo ju mam mierne opuchnutu, ale chvalabohu od obeda som nic necitila klop klop klop
@ma_xx ahoj mam presne to iste 25.2 .som musela do nemocnice lebo som skolabovala aj od bolesti a zistili mi v ľavej obličke kameň 8mm silný az hnisavy zápal v obličke a hemoglobin len 63. Hneď ma operovali a dali mi stent kameň koli silnému zápalu nemohli vybrať. Poslali ma domov doma bolesti asi 5tyzdnov brala som ATB.2.4 som.mala naplánovanú operáciu kameň rozbili a dali znova stent . Je mu lepšie ale tiez mam každý deň bolesti v oblicke ale to zrejme z tej hadičky pri pohybe námahe aj keď sedím a pri močení je to strašne nepríjemné boli to. Stent mi výberu 28.4 takže zatiaľ čakám snáď už bude dobre
Ahojte, prosím vás, ako na to prišli, že máte kamene, čo tomu predchádzalo? Iba odrazu alebo dlhšie bolesti...nechcem hneď utekať k doktorovi ale asi budem musieť, lebo asi 2-3 mesiace cítim na pravej strane bolesť, pod rebrami, ako slabiny, som myslela, že som si natiahla a potom mi to prešlo do zadu presne ako je blička. Kríže to isto nie sú, lebo tie ma bolievajú a je to iná bolesť. Minule ma to tak rozbolelo, ja že mám slepák alebo čo, môžu to byť kamene alebo piesok? V moči som si nič nevšimla zatiaľ mala som menzes, ale ja beriem B vitamíny aj železo, tak trochu zapácha vždy... Stále si to cítim aj keď chodím akoby mi tá ľadvina skákala...
ďakujem
Ahojte, prosím vás, ako na to prišli, že máte kamene, čo tomu predchádzalo? Iba odrazu alebo dlhšie bolesti...nechcem hneď utekať k doktorovi ale asi budem musieť, lebo asi 2-3 mesiace cítim na pravej strane bolesť, pod rebrami, ako slabiny, som myslela, že som si natiahla a potom mi to prešlo do zadu presne ako je blička. Kríže to isto nie sú, lebo tie ma bolievajú a je to iná bolesť. Minule ma to tak rozbolelo, ja že mám slepák alebo čo, môžu to byť kamene alebo piesok? V moči som si nič nevšimla zatiaľ mala som menzes, ale ja beriem B vitamíny aj železo, tak trochu zapácha vždy... Stále si to cítim aj keď chodím akoby mi tá ľadvina skákala...
ďakujem
@frzeiovn ahoj..mna pichalo v boku, potom som dostala koliku. Po tyzdni nevnimania som sa dokázala postaviť a ísť k lekárovi kde mi podľa crp zistili silný zapal..následne sono odhalilo kamene.
@ma_xx prve 4 dni cca ale mne ten kamen ani nevybrali . Nedal sa
@wwwwerunka ja som teraz cerstvo pooperacii, tiez neuspesnej, neviem si predstavit ako mi to budu znovu vybera 😪. Podarilo sa im to vo vasom pripad? Kde ste boli prosim?
@wwwwerunka ja som teraz cerstvo pooperacii, tiez neuspesnej, neviem si predstavit ako mi to budu znovu vybera 😪. Podarilo sa im to vo vasom pripad? Kde ste boli prosim?
@kudlanka1
Bola som v BB
Ja mam ten kamen ukryty za takou blanou, neda sa tam dostat, vraj by to bolo narocne🤷♀️ Zrejme by ma museli rezat. Moc sa do toho nehrniem ale ten kamen je dost velky a mam pocit obcas ze ho "citim"
Bojim sa co sa stane ak este viac narastie😖
U vas sa to preco nepodarilo?
@kudlanka1
Bola som v BB
Ja mam ten kamen ukryty za takou blanou, neda sa tam dostat, vraj by to bolo narocne🤷♀️ Zrejme by ma museli rezat. Moc sa do toho nehrniem ale ten kamen je dost velky a mam pocit obcas ze ho "citim"
Bojim sa co sa stane ak este viac narastie😖
U vas sa to preco nepodarilo?
@wwwwerunka je priamo v oblicke, ma az 1,6 cm. Ja som isla do dost invazivneho zakroku, ze mi napichli oblicku zboku chrbta a tak ho mali vybrat von, ale nieco tam prasklo a museli operaciu ukoncit... bolesti neskutocne. 😪
@wwwwerunka je priamo v oblicke, ma az 1,6 cm. Ja som isla do dost invazivneho zakroku, ze mi napichli oblicku zboku chrbta a tak ho mali vybrat von, ale nieco tam prasklo a museli operaciu ukoncit... bolesti neskutocne. 😪
@kudlanka1
Moj ma cca 1cm, vycestovat vraj nemoze ale nikto nevie co sa bude diat az porastie.
Ten neuspech ma mrzi. Cloveka to nastve, ze absolvuje celu predoperacnu proceduru a nic z toho. Ja som mala spinal, chrbát ma bolel asi 3 tyzdne a uplne zbytocne.😬
Vedia uz ako budu dalej postupovat?
@kudlanka1
Moj ma cca 1cm, vycestovat vraj nemoze ale nikto nevie co sa bude diat az porastie.
Ten neuspech ma mrzi. Cloveka to nastve, ze absolvuje celu predoperacnu proceduru a nic z toho. Ja som mala spinal, chrbát ma bolel asi 3 tyzdne a uplne zbytocne.😬
Vedia uz ako budu dalej postupovat?
@wwwwerunka nie to este nevedia, ale neviem si predstavit ze by som podobny zazitok mala zazit este viackrat🤯
@wwwwerunka nie to este nevedia, ale neviem si predstavit ze by som podobny zazitok mala zazit este viackrat🤯
@kudlanka1
Tak to verim!!!
Ani ja to uz nechcem viac absolvovat. Snad vydrzim nejaky cas🙏
Koliku som uz mala 2x a to radsej rodit!😖
@kudlanka1 ja som po úspešnej operácii...v pondelok budú dva týždne....bolesti mám stále...menia sa a presúvajú.... najviac cítim močový mechúr...nemôžem dlho sedieť,stáť ani chodiť...mam bolesti až do krížov 🙈🙈🙈v utorok mám ísť vybrať stent...som zvedavá čo povedia...robili mi to cez močovu trubicu.... kameň som mala prirastený k obličke 🙄😥🙄
@kudlanka1
Tak to verim!!!
Ani ja to uz nechcem viac absolvovat. Snad vydrzim nejaky cas🙏
Koliku som uz mala 2x a to radsej rodit!😖
@wwwwerunka presne to iste, aj ja radsej pojdem 4 krat do porodnice ako toto zazit....
@kudlanka1 ja som po úspešnej operácii...v pondelok budú dva týždne....bolesti mám stále...menia sa a presúvajú.... najviac cítim močový mechúr...nemôžem dlho sedieť,stáť ani chodiť...mam bolesti až do krížov 🙈🙈🙈v utorok mám ísť vybrať stent...som zvedavá čo povedia...robili mi to cez močovu trubicu.... kameň som mala prirastený k obličke 🙄😥🙄
@matabo tak napriek bolestiam, aspon viete, ze uz je to prec...zial mna to caka 1-2 krat, ak mi ho vobec vyberu...Stent mi chcu ponechat na najblizsie 2 az 3 mesiace do dalsej operacie...este mam aj vyvod cez chrbat z oblicky. Verim ze u vas sa to bude uz len zlepsovat.

@ma_xx prve 4 dni cca ale mne ten kamen ani nevybrali . Nedal sa