Ako dlho trvá kým zmiznú vyrážky?
Nie som alergik ani som nebola prvýkrát v živote sa mi spravilo niečo takéto...nič nové som nejedla ani nemenila aviváž...do toho mi asi mesiac nonstop každý deň preskakuje srdce je to nepríjemné robí mi to veľakrát a každý deň neviem či to má súvis s vyrazkami. Doktorka mi dala loratadine zatiaľ sa to nezlepší. Ako dlho trvá kým zmiznú vyrážky? Mám sa báť lebo ja už si namyslam aj srdcové zlyhávanie ale môj kardiológ má odmietol objednať a vyšetriť nakoľko som tam bola v lete že si to nemám všímať...ešte do toho problémy so zubami už mám pocit že všetko sa na mňa kopí a ja už si namyslam najhoršie z toho

Inak mám pocit že napriek loratadine sa mi to mierne ešte viac rozšírilo
Inak ak by to bolo niečo infekčné nedajbože nebude problém ošetrenie zuba aj v lokálnej anestézie?
Ahoj, neopalovala si sa cez víkend, alebo keď bolo slnko? Moja mamina takto reaguje na Slnko, 3-4 dni po opaľovaní sa jej spravia takéto svrbivé fľaky. A druhá vec, nemohla si byť s nejakými deťmi v kontakte a máš to len na chrbte, alebo aj inde na tele? Takto sa mi to podobá na piatu chorobu, ale to nemusí byť a ani neviem, či môže postihovať dospelých..
@katkakuch1 no ja som tu už písala len neviem akosi stresujem. Ja som sa neopalovala ale bola som s malým v nemocnici ten mal salmonelozu a tam sa mi to tak viac vyrutilo...dnes som si všimla že malý má jednu vyrážku na zadku mne doktorka dala len od alergie...tak ja neviem bojím sa či to nemôže byť infekčné chodím do roboty a nemôžem vkuse behať po doktoroch doktorka mi nepovedala že s tým nemôžem do práce. Môžu mi normálne zub ošetriť však? Aj s injekciou hádam sa mi to nevyruti viac
Ja len že či zas nie je nejaká pliaga všimla som si že moja mama ma čudné vyrážky na ruke o Tom som doteraz nevedela ale toto moje mi príde ako alergia nehnisa to ani to nie je suché
Ak by to bola alergia, mohlo by to teoreticky niečo spraviť pri anestézii, tam je adrenalín ale ideálne sa poradiť so svojím zubarom ci áno alebo nie. A ideálne keď neboli presunúť termín lebo ak je to infekčné môže sa nakaziť personál a nakaziť ďalších ľudí.
Tak treba upozorniť a asi dajú nejakú bez adrenalínu pre istotu, tie sa dávajú aj tehotnym