Ako dlho trvá obnovenie zrakovej ostrosti po laserovej operácii?
Ako rychlo sa vam vratili dioptrie po laserovej operacii? Nemyslim na plnu hodnotu ale napr -0,50? Cize hodnota kedy uz nie je zrak 100% ako bol tesne po operacii?
@admin LÁSKAVO PRESTAŇ MENIŤ NÁZVY TÉM!!! JA SA PÝTAM NA TO KEDY SA ĽUĎOM OČI POKAZILI A NIE KEDY SA IM VRÁTILA ZRAKOVÁ OSTROSŤ!
Mne asi po 13 rokoch, suvis davam tomu, ze som po dlhej materskej 9.r. nastupila naspat do prace, kde 8 hodin nonstop cumim do pocitacu. Predtym som doma pozerala len tv a mobil, pocitac som nepouzivala.cize mne sa pokazili vdaka pocitacu.Oci sa mi v priebehu roka zmenili na 1 dioptriu, momentalne asi 2 dioptrie a stale sa horsia ☹
@dadushka007 ja som mala od zaciatku 0 a po 3 mesiacoch mam uz -0.5 .... radost vyprchava :(
Mojej švagrinej sa zhoršilo veľmi + čítanie🫤
Je po operácii pol roka a je z toho nešťastná… na TV vidí dobre, aj do diaľky, ale prečítať nedokáže nič, má 3 dioptrie čo predtým nemala žiadne, možno 0,5
Na klinike sa k tomu nevyjadrujú, vraj má čakať, kontrolu má naplánovanú ročnú..
@skolara po 40 sa daju obe korekcne vady /dalekozrakost aj kratkozrakost/ odstranit jednou metodou. Musim mat ale zaroven minusove aj plusove dioptrie. Ja este pockam, kym budem mat aj do blizka, teraz mam len do dialky. Na operaciu setrim /stoji od 4000 vyssie/

Mne cca po 2-3 rokoch. Predtym dioptria -5.5 a -5.0, teraz -0.75 a -0.5, mam to zhorsene kvoli ochoreniu ktore s crevom mam /UC/ tam mi bolo povedane, ze sa zrak moze zhorsit znova.
Znami co su zdravi a zoperovani, maju zrak aj po rokoch stale rovnako ok.