icon

Ako dlho vám trvala super chrípka?

31. jan 2026

Ahojte,chcem sa opýtať,mali ste niektorá tu novu chrípku (superchripka)?Ako dlho to trvalo u vás?Ja som chorá od minulej soboty,hoci príznaky nejaké boli už 2 dní skôr,mám zápal priedušiek, horúčky ustúpili vo štvrtok.Ale ta únava... manžel nevládze ani z postele vstať od bolesti celého tela.Maly to už schytal tiež,len staršia dcérka sa zatiaľ drží.Horucky až do skoro 40°C.Ja som išla len na drobný nákup pár m od domu a prisla som unavená a spotená ako keby som zabehla maratón.

ivik4
31. jan 2026

My mame teraz tyzden a uz sme celkom dost dobre na tom, sem tam este zakasleme a nadchu mame inak pohoda. S tym potenim to bolo rovnako, pri hoc com , jak keby sme po sprche boli 😒

fajnova
31. jan 2026

Ako rozoznáte "super chrípku" od obyčajnej? Len sa pýtam...

autor
31. jan 2026
@fajnova

Ako rozoznáte "super chrípku" od obyčajnej? Len sa pýtam...

@fajnova príznaky trvajú dlhšie, sú výraznejšie a lekár to samozrejme vie určiť

anonym_4e8283
31. jan 2026

@anonym_autor kup Lyzin. Davaj si ho 3 az 4 krat denne. Super zabera pri chripke. Plus pridaj kapucinku 2 tablety 4 krat denne a zazvor. Plus cecko, probiotika, zinok selen a sumive kalcium dva krat denne. Odskusana kombinacia a na dutiny erdomed 2 az 3 krat denne. Pit lipovy a bazovy caj.

anonym_6b7b3d
31. jan 2026

@anonym_autor 3,5 tyzdna som sa davala dokopy, skoncila som az na antibiotikach. Starsej dcerke choroba trvala cca 2 tyzdne, mladsia mala iba 2 dni teplotu a manzel bol do tyzdna fit. Ja som to zlizla najviac.

anonym_9ab501
31. jan 2026

@anonym_autor A co ked je to nieco ine a nie chripka? Ja som vlani mala zapal priedusiek, tyzden horucky a nevedela som sa z toho vymotat, 5 tyzdnov som bola doma... Pri chripke sa nedavaju atb.

katkazatka
31. jan 2026
@anonym_autor

@fajnova príznaky trvajú dlhšie, sú výraznejšie a lekár to samozrejme vie určiť

@anonym_autor aj bežná chrípka ti trvá dva-tri týždne kým sa dáš ako tak dokopy.

anonym_a62f19
31. jan 2026

@anonym_autor minulu sobotu sa zacala u nas. Bez teploty sme 2 dni, deti mali dvojfazovo teploty. Ale ten kasel a unava je hrozne. V stredu sme boli s detmi u dr, este daco z lekarne a pecivo len, samozrejme boli s respiratormi. Na druh den som mala svalovku ako po maratone. Vcera a dnes som isla z postele iba kvoli uvareniu caju a polievku nejakej rychlej. Uplne sme odpaleni. Nastastie, teda ani deti zatail nemaju tendenciu sa hrat mimo postele. Tiez cakam kedy to uz prejde

andrejka2424
31. jan 2026

Mne začala chrípka pred 2 týždňami.Hneď som šla k DR kvôli PN.Žiadnu super nespomínala.Naopak, povzbudila ma, že nepredpokladá ťažký priebeh. Našťastie tak aj bolo.Asi 2 dni horúčka, potom nádcha a dráždivý kašeĺ. Únava taká istá ako pri bežnej chrípke v minulosti. Ešte stále nie som vo svojej koži, som vyčerpaná.

vikisisi
31. jan 2026

Ono je to klasická chripka, len prívlastok super dostala, lebo je viac infekčná

dorizzz
31. jan 2026

Dva týždne

iva33333
1. feb 2026

@anonym_autor Ja mam problemy od 6.1,ale uz je to lepsie.Bolo to strasne,nic podobne som este nemala .11 dni horucka od38,6-39,2,neskuticny kasel,az ma boleli svaly na bruchu,nevladala som uz kaslat. Bolesti hlavy ako bodanie nozom,bolesti tela..Uz prejdem do obchodu aj ale velmi velmi pomaly a dost ma to vycerpa.Mala som uz aj covidy aj chripky v minulosti,ale toto co bolo teraz este nikdy v zivote

kristinarecepty
Odpoveď bola odstránená