Ako dlho vám vychádzal pozitívny AG test?
Ahojte ako dlho vám vychádzal ešte pozitívny antigén na kovid? Mám 10 dní od prvých príznakov a kolajnice ešte vyraznejšie ako ked som zistila že som pozitívna
Ja som akurát testovala 5-ročnú dcérku. Od minulého piatka je pozitívna, no dnes je tá druha čiarka už len slabunka. Ja som bola pozitívna od nedele a v piatok som už mala negatívny test.
No toto zaujíma aj mňa...dcéra je pozitívna od utorka,zajtra /v utorok ju otestujem a uvidíme
Ja som len od piatka ale tiež sa skúsim v utorok otestovať...😔🤔
Dcérka v piatok pozitívna....riadne koľajnice už za 5 sekúnd....dnes pred chvíľkou negatívna
@katkatonkova čiže dcérka bola pozitívna len dva dni?či pozitívna bola minulý piatok?
@randy666 no v podstate len 2 dni.....ani nemala žiadne príznaky.....nič.....šialená bola rovnako....
@radacak áno...tento piatok...vo štvrtok mala ducha na teste a v piatok poobede riadne koľajnice....a dneska ani náznak druhej čiarky
@katkatonkova koľko rokov ma dcérka? Moja mala minulý piatok večer zvýšenú teplotu 37,7 a sopel reku neni možné teraz si bola chorá. Spravili sme test a dve čiarky sa ukázali hneď. No teplotu už viac nemala len sopel. Tento piatok som ju testovala zas a dve čiarky ešte hneď a jasné. Dnes je to desiaty deň a druhá čiarka už len slabunká. 🤷🏼♀️
@katkatonkova ďakujem za odpoveď...mne tiež vyšiel v piatok ale ja mám aj príznaky...no uvidíme,snáď do konca týždňa tam nič Mať nebudem..skúsim seba aj dcéru v utorok otestovať 🤔
Ahojte, takže ja som dnes volala doktorke. A povedala mi, že pozitívny test môže mať ešte dlho, ale infekčná je dva dni pred pozitívnym testom a 5 dni po. Že pokiaľ nemá žiadné príznaky môže ísť vpohode do škôlky.
Dcéra mala negatívny domáci test na 12.deň od pozitívneho antigénu, druhá na 8.deň už negatívny
STVRTOK - prve priznaky a slaby duch na AG
PIATOK - ustupujuce priznaky a stredne silna ciarka na AG (pozitivny pcr)
SOBOTA - ziadne priznaky a slaby duch na AG
NEDELA - ziadne priznaky, netestovala som
PONDELOK (dnes) cistobiely AG
tak dufam, ze zajtra mi bude ukoncena karantena 🙂

Ja mam 9 dni a to iste :(