Ako efektívne liečiť stafylokokovú infekciu?
Ahojte mamičky chcem sa spýtať či je tu niekto kto sa už liečil na toto bakteriálne ochorenie
@anze25 ahoj, ja som mala pri pôrode. Dostala som horúčky, urobili akútny cisár. Nemala som vôbec žiadne obmedzenia čo sa týka kontaktu s malým, a to bol na JRSN, kde sú deti v inkubátore. Normálne som aj nosila mlieko (tu trochu, čo som mala). Je to baktéria, ktorá robí problém asi len keď sa premnozi
@anze25 takze infekcia oci, hej? No nakazlivy je kazdy zapal spojiviek myslim, takze urcite umyvat ruky, nepouzivat rovnaky uterak, take zakladne zasady hygieny.. aspon vies ak by sa objavili problemy u maleho tak vies hned o co ide a ze to treba riesit. Drzim palce, nech sa toho rychlo zbavis a nech to maleho nelapne 🍀
@anze25 Tak je to nakazlive, inac by tie bakterie uz boli vykapane, nejako sa sirit musia. Ale z mojej skusenosti to prudko nakazlive nie je. Mne raz za par rokov stafylokok vyrobi problemy, niekedy aj tazsie, ale nikdy to odo mna nikto nedostal.

Kde? Ake su tazkosti? Co konkretne o liecbe ta zaujima? Toto nie je bakterialne ochorenie, ale len nazov bakterie zodpovednej za niektore zdravotne tazkosti, takze treba specifikovat .