icon

Ako funguje pohotovosť?

28. dec 2025

Neviete ako to je? Na pohotovosti robia len ti lekári ktorých pečiatka je na recepte? Alebo tam môže byt niekto iný a mať cudziu pečiatku? 🙂

zuzikak
28. dec 2025

Kazdy lekar ma vlastnu peciatku. On predsa vydava spravu o tvojom zdravotnom stave a pod to sa aj podpisuje. Neviem si predstavit ,ze by niektory pouzil peciatku kolegu, nieco by sa stalo a majitel peciatky by znasal zodpovednost za stanovenie diagnozy.

anonym_d77815
28. dec 2025
@zuzikak

Kazdy lekar ma vlastnu peciatku. On predsa vydava spravu o tvojom zdravotnom stave a pod to sa aj podpisuje. Neviem si predstavit ,ze by niektory pouzil peciatku kolegu, nieco by sa stalo a majitel peciatky by znasal zodpovednost za stanovenie diagnozy.

@zuzikak Nemáš pravdu. Bežne je pečiatka jedného a správu podpisuje druhý. Na pohotovosti/urgente bežné.

autor
28. dec 2025

Aj keď som sa bola teraz očkovať na covid mali tam pečiatku, síce iba na priepustku niekoho iného

ajaxik123
28. dec 2025

Môžu mať zamestnaného lekára .. čize pečiatka je hlavneho a lekár ošetrujúci je zamestnanec .. nemusí mať svoju pečiatku.

anonym_315b2f
28. dec 2025

stretla som sa keď pediater bol iný a pečiatka iného pediatra. Na 100 perc. - poznám osobne lekára

beata_k
28. dec 2025

V sprave je uvedene, kto ta osetril. Peciatka byva aj ineho lekara.

anonym_63bfe3
28. dec 2025
@zuzikak

@zuzikak Bezne sa dava peciatka nadradeneho lekara.

anonym_9b1475
28. dec 2025

@anonym_autor vobec to nemusi byt jeho peciatka

anonym_ece6c6
28. dec 2025
@anonym_autor

Aj keď som sa bola teraz očkovať na covid mali tam pečiatku, síce iba na priepustku niekoho iného

@anonym_autor ty si sa teraz bola očkovať? V nedeľu?

autor
28. dec 2025
@anonym_ece6c6

@anonym_autor ty si sa teraz bola očkovať? V nedeľu?

@anonym_ece6c6 nie 🙂 v októbri

anonym_ece6c6
28. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_ece6c6 nie 🙂 v októbri

@anonym_autor 👍🤣