Ako jesť a piť, keď mám problémovú stolicu?
Chcela by som sa poradit co mam pit alebo co robit.
Mam problem pri stolici boli a už as krvacam pritom. Dakujem za kazdu radu
rozmixuj si susene slivky zaliate horúcou vodou, ak nie tak glycerinovy cipok, pripadne prehanadlo akekolvek z lekarne, pripadne ak chces prirodnu alternativu skus si zohnat morožnik
@diditelvakova ak mas diagnostikovane hemoroidy, skus psyllium. Ak nie, chod si to cim skor dat vysetrit
@diditelvakova lactulosa urcite a ostatok radsej na vysetrenie k dr by som sla.
a chces vôbec radu, alebo sa len tak vykecat ako to boli a ako sa bojis ist na vysetrenie a ako nechces lieky atd. a odmietnut vsetky navrhovane varianty?
@zuzkamargit ne radu by som chcela ktora pomoze a nebude bolet lebo sa to neda vidrzat
@diditelvakova no strachom si pomozes...tak akurat k zhorseniu stavu a potom to bude este horsie a boliet omnoho viac. Lekar ti konecnik vysetri v polohe na 4. Je to trochu neprijemne a mozno ponizujuce...ale nebudes prva ani posledna. Potom pripadne navrhne rektoskopiu - vecer si das cipok, rano tiez a potom to pristrojom pozrie pokial sa mu bude dat ist. Trva to chvilu a neboli, na rozdiel od kolonoskopie. Tu zrejme navrhnu, az ked sa im bude zdat, ze problem je vyssie v creve.
@diditelvakova to som sa aj ja ale presvedcila ma 24hod triaska od bolesti. A ver ze inekcia "tam" boli menej ako bratie krvy a az potom vysetruju. Aspon na chirurgii u nas.😁
Ja som pouzivala masticku dubovu kôru ale nepomaha neviem ci pomoze mi dubova kôra nad paru skusim a ked nic musim is do dochtora lebo uz krvacam jakeby som mala menstruaciu pri tym
@diditelvakova kamoska si par rokov dozadu myslela, ze ma hemoroidy.. netrafila sa a dnes sa uz na nas kuka z hora.. nestrasim, len nabadam k zodpovednosti voci sebe samej.. aneb hybaj k Dr. 😉
@zazvorka87 ja nemam zapchu ja iba mam bolest strasnu ked som na stolicu a poslednu dobu uz krvacam pri tom
Dobry mam bielo cierne saty no prala som a cierna farba mi spustila na bielu ostala škvrna ako to dam dole neviete???

Pomahaju pomlete lanove semienka pridat do jogurtu. Jedavam to rano a stolica ukazkova. Tiez som mala zlatu zilu,ktora krvacala. Doobeda zjedz aspon jedno jablko. Treba vlakninu a pit vela vody.