Ako posilniť imunitu: Skúsenosti a rady
Konca apríla som ostal chorý, bral som ATB. Na mesiac na to som bral ďalšie atb na uzliny. Dnes pociťujem hlieny v hrdle. Užívam vo vysoko dávkach lipozomalny vitamin c 1200mg denne, vitamin d 2000mg denne, kolostrum 400 mg 2x denne 800mg na deň, zinok 25 mg, laktobacily imunita 2x denne. Som už na nervy z toho že cítim hlieny v hrdle. Dúfam že nebudem chorý. Alergologička mi dala imunor už som to vybral. Rozmýšľam že skúsim arko defenses alebo poraďte vy niečo ľudia prosím vás. Som na nervy z toho 😢😭😭😢
Bylinkové nemôžem keď tak niečo bez Bylinkové mi poraďte prosím vás.
Ďakujem moc....
Je to 3 mesačne balenie. Neviem či dlhodobo aspoň mesiac by mala byt pauza medzi baleniami. A keď na teba ide ochorenie tak odporúčajú zvýšenú dávku. Toto mám potvrdené začalo má bolieť hrdlo a mne to vždy prepukne to riadnej chrípky alebo nachladnutia a keď som si dala tu zvýšenú tak ostalo len pri tom hrdle.
Za mňa berieš už teraz priveľa doplnkov…bral ti lekár krv a stery? Možno netrafili ATB a točí sa ti tam nejaká baktéria…
Tak si vypýtaj ešte stery, mne napr vyšli mykoplazmy, hemofilus a ešte čosi, dvoje rôzne ATB som brala, kým sa všetko preliečilo. Plus alergo z krvi mi robila nejaké markery na imunitu a na alergény. Imunita ok. Trápila som sa pol roka a nakoniec sa zistilo, že sa mi zhoršila alergia na roztoče a výrazne skomplikovala priebeh všetkých respiračných ochorení… Dostala som celoročne Fixit a inhalátor na prieduškovú astmu a je mi konečne lepšie.
Skus sa vysetrit lepsie,dak si urobit testy na chlamydie,urob so stery .Mozno si zle preliečení.A na imunitu podla mna sport,behanie za kazdeho počasia,na jesen a v zime len v kraťasoch.Zacni s otuzovanim.
Tak su to bakterie kt ked sa spravne nepreliecia mozu spôsobovať dlhovekosti kasel a tieto resp ťažkosti.
Moj ocino toto ma dlhodobo ale on to vie vykašľať.
U mňa to súviselo, alergia výrazne skomplikovala priebeh všetkých viróz. Teda podľa alergo/imuno doktorky 😅, ja lekár nie som.
Otec bol na vyteroch neprenasate si niečo doma?
Hlieny môžeš mať po chorobe ešte dlho..... bol si aj na ORL?aj k imunoalergo môžeš ísť môžeš mať alergiu a preto ti zatekaju hlieny
Už som to tu spomínala. Jem CESNAK - prírodný liek. 5 dní v týždni, už dlho. Nikdy som nemala chrípku. Chorá som bola, možno 15:rokov dozadu, už ani nepamätám, okrem covidu- 3-krat a to slabý. (Samozrejme, načasujem tak, keď už potom nejdem nikde😀)

Imunoglukan akut a potom klasické balenie. Zatiaľ to beriem len krátko ale myslím že funguje.