Ako riešiť časté zašklby očí a tela?
Ahojte dievčatá. Prosím čo Vám pomohlo pri častých zašklboch. Poslednú dobu sa mi stáva že mi šklbe súčasne obe viečka. Momentálne aj v boku. Určite to nieje život ohrozujuce ale nervy mi to robi riadne. Treba si pridať nejaky vitamín či ? 🤔🙄
@anonym_autor Magnezium 🙂
@simca115 nemôžem mam nízky tlak . Mohla som to hned napísať 🙃
@anonym_autor b complex
@anonym_autor mas dostatok spanku? Niekedy pomaha poriadne sa vyspat, napr. cez vikend si pospat aj poobede
@anonym_autor guajacuran
@anonym_autor mas dostatok spanku? Niekedy pomaha poriadne sa vyspat, napr. cez vikend si pospat aj poobede
@januarova myslim že urcite ano. Až cez . 🤣 ale som manikerka a rozmýšľam či nemôžem mať unavene oči. No na boku to asi nebude z toho 🤦♀️
Skúste magnézium a spýtajte sa na liek neuromultivit možno by mohol pomôcť. Ja tiež mávam už od puberty, momentálne lepšie, ale veľa záleží aj od psychickej pohody u mňa.
@anonym_autor magnezko nepomaha. Calcium. Do zili. Aspoň 5 dní. Pomohlo a to mam zasklby očných viečok, fascikulacie na nohách rukách už dva roky.
a nie je to tetanický záchvat ja mám take pri tetenickom zachvate šklbe mi očami.tetanicke záchvaty maju rôznu podobu.
a nie je to tetanický záchvat ja mám take pri tetenickom zachvate šklbe mi očami.tetanicke záchvaty maju rôznu podobu.
@alickapusinka netuším čo to je iné problémy nemam .
@alickapusinka netuším čo to je iné problémy nemam .
@anonym_autor aj mne to tak začalo to je neprijemne niekdy máš pocit že sa ideš dusiť niekto ma tak že pocit ako keby mozgova príhoda niekomu tak mihaju očami niekomu ťaha kutiky úst.Je to hnus.
ahoj, mne na toto pomohlo doplnenie vitaminu B. uzivala som revitanerv, za mna super.

@anonym_autor Magnezium 🙂