Ako riešiť kožné reakcie: fľaky a svrbenie?
Ahojte,
postrehol som, že mi začala dosť výrazne červenať tvár, vacsinou flaky akokeby mapky.
Mal som kortikoidnu mast, najslabsiu, trosku zabralo, momentalne sa to vsak zacalo sirit v podobe vyraziek/flakov aj do inych casti tela, dost to svrbi.
Pred rokom mi robili histamin, mal som peknych 16, cize neviem ci by za rok mohol vyrazne klesnut aby to sposoboval on.
Premyslam nas vsetkym, nic vyrazne som nemenil. Neviem uz co dalej, ist na krv a ak ano co si dat vysetrit? Neviem si rady, trva to dost dlho a objavuje sa to na novych miestach.
@ado88 Ahoj tie vyrážky,ktoré sa ti vysypali je ťažko rozoznať a posúdiť s čoho sa vytvorili ja a brat sme robili v jednej veľkej fabriky s chemikáliami a takto sa nám tiež vysypali vyrážky od chemikálii lepidiel robíš s chemikáliami??...môže to byť nejaká reakcia s jedla s tabletiek alebo nejaká kožná infekcia veľmi rad by som stým to pomohol a vysvetlil ale ťažko to posúdiť
@stelly652 praveze vobec nepracujem s chemikaliami, nikdy som taketo problemy nemal, vobec neviem co ti cele ma znamenat a co to moze byt

@ado88 Ahoj tie vyrážky,ktoré sa ti vysypali je ťažko rozoznať a posúdiť s čoho sa vytvorili ja a brat sme robili v jednej veľkej fabriky s chemikáliami a takto sa nám tiež vysypali vyrážky od chemikálii lepidiel robíš s chemikáliami??...môže to byť nejaká reakcia s jedla s tabletiek alebo nejaká kožná infekcia veľmi rad by som stým to pomohol a vysvetlil ale ťažko to posúdiť